Çalınan gmail geri alma (1 Viewer)

Sitede araştırma yaptım ama bulamadım. Dün akşam çift doğrulamalı yaklaşık 18-20 senelik Gmail hesabım gece hacklanmiş. Telefon ve şifre değiştirilmiş. Android telefonda da...

Sitede araştırma yaptım ama bulamadım. Dün akşam çift doğrulamalı yaklaşık 18-20 senelik Gmail hesabım gece hacklanmiş. Telefon ve şifre değiştirilmiş.
Android telefonda da kullandığım , playstore, drive, adsense ve youtube hesaplarımın olduğu maili geri almak için ne yapmam gerekir.
Google ulaşabileceğim bir mail adresi var mı? yada ne şekilde çözebiliriz?

Sitede araştırma yaptım ama bulamadım. Dün akşam çift doğrulamalı yaklaşık 18-20 senelik Gmail hesabım gece hacklanmiş. Telefon ve şifre değiştirilmiş.
Android telefonda da kullandığım , playstore, drive, adsense ve youtube hesaplarımın olduğu maili geri almak için ne yapmam gerekir.

Ücret ile hallederiz yaz tgden @romeopost

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,336Konular
3,281,135Mesajlar
320,323Kullanıcılar
newuser111Son Üye
Üst Alt