canofficialmz denen çocuk dolandırıcıdır !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Killer

SOYTARI
Rating - 0%
Kanıt eklemediğin sürece bir işlem yapılmayacaktır.

Rating - 0%
Olayı anlatıyorum, benden 20-25 gün önce plesk aldın, hiç bir sorun çıkmadı değil mi? Neyse, onu geçelim. Sabah bana yazdın, kanka bu plesk key istiyor yapsana dedin. Sana dedim ki, telefondayım bir iki saate pc geçicem ayarlarım bana pleskinin ip numarasını at dedim, eğer beklemek istemiyorsan yoncu.com dan plesk trial key alabilirsin hemen dedim, dedin ki ben bilmiyorum sen yapacaksın çünki sen bana sattın. Bana emri baki konuştuğun için yapmıyorum dedim, suçsuz olmama rağmen bana emribaki konuştun. Plesk key kolayca elde edilebilir bir şey, yani yoncu.com dan plesk trial key kısmına gelip lisansı alıp pleskteki lisans isteyen yere yapıştıracaktın. Gerçekten çok garip insanlarsınız, öncelikle emribaki konuşmamayı öğren kardeşim. İyi forumlar dilerim, admin ilgilenebilir.

Rating - 0%
Verdiğin 5 TL onu da param yok dedin diye verdim, yoksa 10 TL altı plesk satmıyorum, verdiğiniz üç beş kuruş para, ona rağmen bana emribaki konuşabiliyorsun ya seni anlamıyorum. Açıkçası 5 TL gönderdin diye senin kölen sayılmıyorum, bana adam gibi yazsaydın adam gibi cevap alırdıon.

Killer

SOYTARI
Rating - 0%
Ortada herhangi bir dolandırma yok.
telefondayım bir iki saate pc geçicem ayarlarım bana pleskinin ip numarasını at dedim, eğer beklemek istemiyorsan yoncu.com dan plesk trial key alabilirsin hemen dedim.
Bunları dediğinin ekran görüntüsünü atar mısın ? @Uranüs'ün eklediği ekran görüntülerinde böyle bir cümle yok.

rus 

seclusion
Rating - 100%
Lisans key kolayca bulunabilir bir şey ortada dolandırma söz konusu değil. Şahsi görüşüm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,601Konular
3,269,613Mesajlar
315,546Kullanıcılar
AlisagibsonSon Üye
Üst Alt