Çatıya Laboratuvar

Merhaba arkadaşlar nasılsınız ? :) Bizim evin çatısına küçük bir laboratuvar kurmak istiyorum nasıl olur sizce ? Labaratuvarda ne yapacaksın diye sorarsanız ; Hayvanlar...

Merhaba arkadaşlar nasılsınız ? :)

Bizim evin çatısına küçük bir laboratuvar kurmak istiyorum nasıl olur sizce ?

Labaratuvarda ne yapacaksın diye sorarsanız ; Hayvanlar üzerinde deneyler ve Hayvan yetiştiricem farklı farklı deneyler sizce nasıl olur :) ?

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Merhaba arkadaşlar nasılsınız ? :)

Bizim evin çatısına küçük bir laboratuvar kurmak istiyorum nasıl olur sizce ?

Labaratuvarda ne yapacaksın diye sorarsanız ; Hayvanlar üzerinde deneyler ve Hayvan yetiştiricem farklı farklı deneyler sizce nasıl olur :) ?
Ozaman kardes ben 5 koyun 2 keci alsam
5 sene sonra kactane koyun kuzum olur kac kaarrr yaparim bize bunu bi acikla belki hayvan yetistiriz

sanırsam en fazla 15 yaşındaydın eski nickin XXC3 Asakir le takılıyordu , Bu yaşta böyle fikirler güzel
Güzel Araştırma yaparım insanlar üzerinde

Bu cocuk torbaci olacaq demedi demeyin
selamun aleyküm ben gazi osman paşadan emilyano zapota biraz ot var 20 kiloda peynir hepsi kaparoz malın sahaybi eskilerden kapmçı epkalı kemal mapkoz mangimizde nanay sabah manitaya söküldük anlicagın derdimizde bir mevzumuzda neyse abiler biz konteynır arkasında zula belde dedenen kalma çakar iyi izle hepsi kamyonette bizi gördüler hepsi şaşkoloz oldu bir anda kemalin benim çakar aynı anda kemalın şakakta dedim emilyano istikamet alçak kamistanı yoksa abaidiyle kabristanı

132,517Konular
3,281,911Mesajlar
317,702Kullanıcılar
NeD0naterSon Üye
Üst Alt