Çay ile veled ifşa zamanı //God3err (1 Viewer)

Merhabalar Bugün eğlenceli bir içerikle karşınızdayım gençler bilin bakalım ne oldu :D iyi haber Intel'de Red Teamde göreve başlayalı 3 ay kadar oldu kutlama falan sonra...

Merhabalar

Bugün eğlenceli bir içerikle karşınızdayım gençler bilin bakalım ne oldu :D iyi haber Intel'de Red Teamde göreve başlayalı 3 ay kadar oldu kutlama falan sonra yaparız tüm siteye benden çay şimdilik :D

Ancak gelelim Türkiye'nin gerçeklerine :D şimdi şu arkadaşa iyi bakın kendisi CEO'dur (!):d Gittigidiyor ve hepsiburada'nın hem de :D ayrıca markalara da mail attım kendini onlardan tanıtıp millete sövüyor diye :D

5yykkq.jpg

Gördünüz mü ? Daha bunlar hiç şimdi arkadaşın cirosunu göreceksiniz :D öyle bir sallıyor ki bankadan paradan ss istedim onu da atmadı gavat :D hacknews'e verecekmiş kendi lamerliklerini :D şimdi izleyelim :D

NDD43N.jpg

Haftalık 20.000 TL moruk :d ilk hepsiburadaydı sonra gittigidiyor oldu ama olsun ve arkadaş ROM nedir diye sordu :( (ROM'un çeşitlerini bilmediğine eminim)

2aak20.jpg

Arkadaşa burada kastettiğim şey Emulatör ve Virtualler için yapılan bios emülatörleriydi ve bilirsiniz işlemci mimarisine göre bunlar değişir yani bir ARM sistemde x86 Intel kullanılamaz (artık kullanılıyor tabi çünkü cross platform yapıyorlar) ve benim de ilgi alanım macOS iOS ve Bu Sistemlerde Kullanılan Mimariler olduğu için böyle anladım ve tanımladım arkadaş bana ROM Nedir ? diye sordu neyin romu olduğunu belirtmedi
DDDRMz.jpg

Ve tabi ki her lamer klasiği cevabı veremeyince ana bacı sövmek...

Ya normalde bunu direkt engellerdim aslında adımı biliyorsunuz Instagramda bu arkadaşa bahsettiğim Intel Sertifikamın resmi orada bulunmakta lütfen bu türlere itibar etmeyiniz

Umarım yüzlerinizi birazcık olsun güldürebilmişimdir :D

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Bende 32 k alıyorum her hafta insanlara zenginliklerini söylemek çok kötü bişeydir okul başlasın herkese benden gold üyelik jsdnbjhskjd

yaf bende veledim ben neden böyle kendimi genelkurmaybaşkanıcumhurbaşkanıbaşbakanı olarak tanıtmıyorum.valla veledliğimi veled olarak geçiremediğim için içim ağlıyo.hep istemişimdir şöyle kendimi 18 yaşıdna gösterip milleti sikmek qakjdfshagsdjlk

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,328Konular
3,280,985Mesajlar
320,282Kullanıcılar
xxzerixxxSon Üye
Üst Alt