CCNA nasıl öğrenilir ?

Arkadaşlar CCNA öğrenmeye çalışıyorum fakat henüz düzgün bir eğitim seti bulamadım beni sıfırdan ileri seviyeye kadar götürecek türkçe bir set var mı youtube bakıyorum hepsi...

Arkadaşlar CCNA öğrenmeye çalışıyorum fakat henüz düzgün bir eğitim seti bulamadım beni sıfırdan ileri seviyeye kadar götürecek türkçe bir set var mı youtube bakıyorum hepsi yarım yamalak yardım ederseniz sevinirim :)

arkadaşlar o zaman şu konuda yardımcı olur musunuz kali linux da ki bütün network araçlarını söyler misiniz
ben şimdi temel seviyede linux öğrendim sonra kali linux kodlab adlı kitabı okuyarak linux sistemde sızma testi yapmayı öğrendim orada bir sürü alandan sızma testleri yapıyordu bende alan olarak siber güvenlikte network seçtim
şimdi buna yoğunluk vermek amacı ile sızma testinde network araçlarını öğrenmek istiyorum yani ettercap wıreshark gibi sızma testinde network ile alakalı araçların hepsini öğrenmek istiyorum saten çok da araç yoktur bu araçlarına hepsini adını söyle bilirmisiniz örnek
wıreshark
ettercap
nmap
gibi..
çünkü o araçların kullanımını öğreneceğim şimdiden sağ olun :)

arkadaşlar o zaman şu konuda yardımcı olur musunuz kali linux da ki bütün network araçlarını söyler misiniz
ben şimdi temel seviyede linux öğrendim sonra kali linux kodlab adlı kitabı okuyarak linux sistemde sızma testi yapmayı öğrendim orada bir sürü alandan sızma testleri yapıyordu bende alan olarak siber güvenlikte network seçtim
şimdi buna yoğunluk vermek amacı ile sızma testinde network araçlarını öğrenmek istiyorum yani ettercap wıreshark gibi sızma testinde network ile alakalı araçların hepsini öğrenmek istiyorum saten çok da araç yoktur bu araçlarına hepsini adını söyle bilirmisiniz örnek
wıreshark
ettercap
nmap
gibi..
çünkü o araçların kullanımını öğreneceğim şimdiden sağ olun :)
hacim o araçlar windowstada çalişiyor linux bilmek o araçlari kullanmaktan daha zor temel bir bilgi gerekir windowstan linuxa geçince bisikletten arabaya geçmek gibi gibidir o programlar windowsa kur internette videolari var türkce kaynak ama ingilizce izlemeni tavsiye ederim kitaplarida okuyup ögrenebilirsin.

Kali Linux Kullanılması Çok Kolay vede Zevkli :D

Not : Herkese Tavsiye Ediyorum Kali Linux Kullanın Yeni Kullanıcaksanız Zamanla Alışırsınız Fazla Zor Değildir..

131,839Konular
3,271,894Mesajlar
316,357Kullanıcılar
arbjkas9Son Üye
Üst Alt