Rating - 0%
up
.Selamlar SpyHackerz ben claren 1-2 gündür trojan rat vs bunlarla alakalı konular açmaktayım bu konumda ise bir arkadaşım rica etti Usb veya Cd'ye virüs koyup bunu çalıştırma amaçlı bende bu konuyu bir çok insanın yapmak isteyeceğini vs düşünerek açmış bulunmaktayım konu coinsizdir beğenip yorum atmanız yeterlidir.
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Desteklemek isterseniz eğer
-=Stripped Content=-
Selamlar SpyHackerz ben claren 1-2 gündür trojan rat vs bunlarla alakalı konular açmaktayım bu konumda ise bir arkadaşım rica etti Usb veya Cd'ye virüs koyup bunu çalıştırma amaçlı bende bu konuyu bir çok insanın yapmak isteyeceğini vs düşünerek açmış bulunmaktayım konu coinsizdir beğenip yorum atmanız yeterlidir.
-=Stripped Content=-
bkmSelamlar SpyHackerz ben claren 1-2 gündür trojan rat vs bunlarla alakalı konular açmaktayım bu konumda ise bir arkadaşım rica etti Usb veya Cd'ye virüs koyup bunu çalıştırma amaçlı bende bu konuyu bir çok insanın yapmak isteyeceğini vs düşünerek açmış bulunmaktayım konu coinsizdir beğenip yorum atmanız yeterlidir.
-=Stripped Content=-
Selamlar SpyHackerz ben claren 1-2 gündür trojan rat vs bunlarla alakalı konular açmaktayım bu konumda ise bir arkadaşım rica etti Usb veya Cd'ye virüs koyup bunu çalıştırma amaçlı bende bu konuyu bir çok insanın yapmak isteyeceğini vs düşünerek açmış bulunmaktayım konu coinsizdir beğenip yorum atmanız yeterlidir.
-=Stripped Content=-
TySelamlar SpyHackerz ben claren 1-2 gündür trojan rat vs bunlarla alakalı konular açmaktayım bu konumda ise bir arkadaşım rica etti Usb veya Cd'ye virüs koyup bunu çalıştırma amaçlı bende bu konuyu bir çok insanın yapmak isteyeceğini vs düşünerek açmış bulunmaktayım konu coinsizdir beğenip yorum atmanız yeterlidir.
-=Stripped Content=-
lookSelamlar SpyHackerz ben claren 1-2 gündür trojan rat vs bunlarla alakalı konular açmaktayım bu konumda ise bir arkadaşım rica etti Usb veya Cd'ye virüs koyup bunu çalıştırma amaçlı bende bu konuyu bir çok insanın yapmak isteyeceğini vs düşünerek açmış bulunmaktayım konu coinsizdir beğenip yorum atmanız yeterlidir.
-=Stripped Content=-
-=Stripped Content=-
..Selamlar SpyHackerz ben claren 1-2 gündür trojan rat vs bunlarla alakalı konular açmaktayım bu konumda ise bir arkadaşım rica etti Usb veya Cd'ye virüs koyup bunu çalıştırma amaçlı bende bu konuyu bir çok insanın yapmak isteyeceğini vs düşünerek açmış bulunmaktayım konu coinsizdir beğenip yorum atmanız yeterlidir.
-=Stripped Content=-
-=Stripped Content=-
tySelamlar SpyHackerz ben claren 1-2 gündür trojan rat vs bunlarla alakalı konular açmaktayım bu konumda ise bir arkadaşım rica etti Usb veya Cd'ye virüs koyup bunu çalıştırma amaçlı bende bu konuyu bir çok insanın yapmak isteyeceğini vs düşünerek açmış bulunmaktayım konu coinsizdir beğenip yorum atmanız yeterlidir.
-=Stripped Content=-
bakalımSelamlar SpyHackerz ben claren 1-2 gündür trojan rat vs bunlarla alakalı konular açmaktayım bu konumda ise bir arkadaşım rica etti Usb veya Cd'ye virüs koyup bunu çalıştırma amaçlı bende bu konuyu bir çok insanın yapmak isteyeceğini vs düşünerek açmış bulunmaktayım konu coinsizdir beğenip yorum atmanız yeterlidir.
-=Stripped Content=-
bakıymSelamlar SpyHackerz ben claren 1-2 gündür trojan rat vs bunlarla alakalı konular açmaktayım bu konumda ise bir arkadaşım rica etti Usb veya Cd'ye virüs koyup bunu çalıştırma amaçlı bende bu konuyu bir çok insanın yapmak isteyeceğini vs düşünerek açmış bulunmaktayım konu coinsizdir beğenip yorum atmanız yeterlidir.
-=Stripped Content=-
tşkSelamlar SpyHackerz ben claren 1-2 gündür trojan rat vs bunlarla alakalı konular açmaktayım bu konumda ise bir arkadaşım rica etti Usb veya Cd'ye virüs koyup bunu çalıştırma amaçlı bende bu konuyu bir çok insanın yapmak isteyeceğini vs düşünerek açmış bulunmaktayım konu coinsizdir beğenip yorum atmanız yeterlidir.
-=Stripped Content=-
hmSelamlar SpyHackerz ben claren 1-2 gündür trojan rat vs bunlarla alakalı konular açmaktayım bu konumda ise bir arkadaşım rica etti Usb veya Cd'ye virüs koyup bunu çalıştırma amaçlı bende bu konuyu bir çok insanın yapmak isteyeceğini vs düşünerek açmış bulunmaktayım konu coinsizdir beğenip yorum atmanız yeterlidir.
-=Stripped Content=-
bakalımSelamlar SpyHackerz ben claren 1-2 gündür trojan rat vs bunlarla alakalı konular açmaktayım bu konumda ise bir arkadaşım rica etti Usb veya Cd'ye virüs koyup bunu çalıştırma amaçlı bende bu konuyu bir çok insanın yapmak isteyeceğini vs düşünerek açmış bulunmaktayım konu coinsizdir beğenip yorum atmanız yeterlidir.
-=Stripped Content=-
-=Stripped Content=-
+Selamlar SpyHackerz ben claren 1-2 gündür trojan rat vs bunlarla alakalı konular açmaktayım bu konumda ise bir arkadaşım rica etti Usb veya Cd'ye virüs koyup bunu çalıştırma amaçlı bende bu konuyu bir çok insanın yapmak isteyeceğini vs düşünerek açmış bulunmaktayım konu coinsizdir beğenip yorum atmanız yeterlidir.
-=Stripped Content=-
saSelamlar SpyHackerz ben claren 1-2 gündür trojan rat vs bunlarla alakalı konular açmaktayım bu konumda ise bir arkadaşım rica etti Usb veya Cd'ye virüs koyup bunu çalıştırma amaçlı bende bu konuyu bir çok insanın yapmak isteyeceğini vs düşünerek açmış bulunmaktayım konu coinsizdir beğenip yorum atmanız yeterlidir.
-=Stripped Content=-
-=Stripped Content=-