@Cedric @Selam Herkes Dolandırıcılığı

Selam arkadaslar bu @Cedric pici fakesi @Selam Herkes hesabından milleti dolandirmaya calisiyo belkide birini dolandirdi @ber7t bu arkadas method alimi icin konu acmisti buda...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selam arkadaslar bu @Cedric pici fakesi @Selam Herkes hesabından milleti dolandirmaya calisiyo belkide birini dolandirdi @ber7t bu arkadas method alimi icin konu acmisti buda kendisinde method oldugunu soylemis ig sini istedim yazdim fln biosunda bi 50k bide 300 k hesap etiketliydi 300k yi takip ettim adam st atmis dolandiricidir diye bunu isimleri fln ayni sonra yazdim kimsin fln stay dedi bu forumda cedric hesabinin bani acilmadan once onu kullaniyodu bilen bilir ss leri birakayim

Bu arkadasin artik tekrar acilmamasi ümidiyle banlanmasini arz ediyorum.
@Mehmet @Zns

Ben niye tokat atayim kendi ismimi vereyim orosbu cocu ismimi lekeleme ye çalışan biri beyin yoksulu orosbu cocu sende instagramimi bliosun

Baksınlar panelden ismimi kirletmeyin ananizi sikerim insanın sabrini zorlamayın değilse Spy i birakicaksin tamam mı o ben deilsem

Eğer bensem komple birakicam değilsem sen birakican ananı sikerim ozmn boş yere ismimi karalama baksınlar ip e hadi

Silme ip i me baksınlar ben deilsem özür diliceksin spy chatdinde yada kusura bakma diceksin bekle sen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,821Konular
3,271,672Mesajlar
316,291Kullanıcılar
ozgurhkn22Son Üye
Üst Alt