Kendim için konuşmuyorum Rusunkini hallet valla bak çıldırtma beni ?Hayır Mehmet 2 oto attım kuramadilar 2.cisj apisi bozuktu bunu ilettim sadece ilkinde hata veriyorsa dedim 1.cisinin apisini 2.ciye aktarın daha güzel olur dedim yapamadılar cron ne diolar
ve ek olarak kuralar'da dini görüşlere hakaret kuralı görmedim? neden böyle bir yasak koymuyorsunuz.boşuna demiyorum analar meyve tabağı oldu diye biri allahına sövüyor öbürü ananın kilodunu alıcam diyo herkes ayrı bir kafa yaşıyo.
kardeşim otonu kullanmicam söz ve yemin ediyorum merak etme satmaya devam edebilirsin paylasmicam ben bu otoyu ?Halletmiyorum herşeyi atmışım sike sike kurucaklar 1cisi madem hata veriyor 2 .cisi apiye aktarsin sen kendin için yapıyorsun biliyorum.
ailevi ve dini değerlere sövmek yasak diye biliyorum ikisi de anasını silkti kuralların.ve ek olarak kuralar'da dini görüşlere hakaret kuralı görmedim? neden böyle bir yasak koymuyorsunuz.
adminler halleder umarim raporladimailevi ve dini değerlere sövmek yasak diye biliyorum ikisi de anasını silkti kuralların.
Ben hicbizaman Din e hakaret yapmadım Cihan yaptı ve ben Müslümanım ? Bilmeden konuşma.ailevi ve dini değerlere sövmek yasak diye biliyorum ikisi de anasını silkti kuralların.
4- Forumda Dini, Milli, Manevi değerlere küfür etmek yasaktır. Birisi bu suçlardan birini size karşı işlemiş ve şikayet etmişseniz mutlaka gereği yapılır. Üye şikayeti harici olaylar adminin insiyatifine kalmıştır. evet varmış ben görmemişimailevi ve dini değerlere sövmek yasak diye biliyorum ikisi de anasını silkti kuralların.
4- Forumda Dini, Milli, Manevi değerlere küfür etmek yasaktır. Birisi bu suçlardan birini size karşı işlemiş ve şikayet etmişseniz mutlaka gereği yapılır. Üye şikayeti harici olaylar adminin insiyatifine kalmıştır. evet varmış ben görmemişim
Chat kuralları:ve ek olarak kuralar'da dini görüşlere hakaret kuralı görmedim? neden böyle bir yasak koymuyorsunuz.
bumxgon give it to ya
konu kilit şikayet konusu açın daha önce açıldıysa konuyu atın dolandırıcılık tokatcılık sorun varsa halledim bu ne amıan koyduklarim ya