Cem abi konuyaa bakar mısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lastromance

İyi bir oyunun, son söze ihtiyacı yoktur.
Rating - 100%
dağıtman hata olmuş okadar başka mühim birşey yok gibi
Abi dağıtsın arkadaşlarına sorun yok ama 130k insana ip adresini deşifre edemez benim 30dan fazla müşterim var ve o sunucu ip de 130+ müşteri var %99 spy kullanıcıları. Ben adamlara ne hesap verebilirim. Bana diyorki uyarmadı bu konuda seni nasıl uyarayım ben forumda ip adresini deşifre edecwgi kimin aklına gelir

Floex 

Pahabiçilemez...
Rating - 100%
@Sintre canım benim habibim :D şimdi şöyle düşün, bana reseller satıyorsun 40 tl ye alıyorum bende. sonra onu forumda beleş paylaşıyorum. peki ya sence bu çok birşey mi ? bildiğin senle taş*ak geçmiş gibi oluyor. yani anlaşılan bu adamlar ne dediyse haklı jacksonunda diğer arkadaşında dediğinin arkasındayım. cidden yakıştıramadım sana.

Lastromance

İyi bir oyunun, son söze ihtiyacı yoktur.
Rating - 100%
@Jackson the Butcher adlı kişiyi tanımam etmem o da beni tanımaz ama sen kesinlikle haksızsın kankam resmen ip adresini 100 200bin kişi ile paylaşmışsin
Aynen öyle bi işsiz çıksa ip ye saldırsa 130+ müşteri sorun yaşayacak burası trnin en büyük hack forumu sonuç olarak. Müşteri sorun yaşarsa ve 10 u konu açarsa düşünsene benim halimi

Rating - 95.8%
Plesk reseller aldığın zaman free şekilde insanlara peşgeh çekmen yanlış olmuş, kendin satış yapsan okey ama pleskin malı deniz yemeyen domuz misali insanlara dağıtman Etik olmamış, belki objektif bakınca evet reseller aldın kime verirsem veririm diyebilirsin ama Etik değil kesinlikle, bazı şeylerin yazılı kuralları olmaz, örnek veriyim yere çöp atarsın çünkü bağlayıcı bir yasaklayıcı kuralı yoktur ama atmaman lazım etik değildir ! herşeyi yazılı kural beklemeyin birazda insani etik kuralları kendiniz uygulayın, burada bu şikayet konusu spyhackerz için kapanmıştır bizlik birşey yoktur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,577Konular
3,269,282Mesajlar
315,445Kullanıcılar
Üst Alt