Cenary Token İle İP Adresi Tespit--Yeni Yöntem

Burada karşıdaki kişiye bir link atıyoruz. Kişi o linki kliklediği anda mail adresimize o kişinin IP Adresi geliyor. İşlem mantığı kısaca böyle. Linki kliklemesini sağlamanız...

Burada karşıdaki kişiye bir link atıyoruz. Kişi o linki kliklediği anda mail adresimize o kişinin IP Adresi geliyor. İşlem mantığı kısaca böyle. Linki kliklemesini sağlamanız tamamen sizin becerinize kalmış bir durum. Şimdi adım adım anlatalım.

Beğen ve Yorum yap..

*** Hidden text: cannot be quoted. ***
nc

Eline sağlık knk, ama bunu yapmak için çokça yöntem var ve anlattığın konunun artısı pek methedici değil, daha çok değişik konular açmaya bak dostum,

Burada karşıdaki kişiye bir link atıyoruz. Kişi o linki kliklediği anda mail adresimize o kişinin IP Adresi geliyor. İşlem mantığı kısaca böyle. Linki kliklemesini sağlamanız tamamen sizin becerinize kalmış bir durum. Şimdi adım adım anlatalım.

Beğen ve Yorum yap..

h

Beğen ve Yorum yap..

131,792Konular
3,271,404Mesajlar
316,201Kullanıcılar
savas08seSon Üye
Üst Alt