Chat Banım hakkında

Agacim normalde hiç vukuatim olmuyor ama wictory adlı arkadaş çok kışkırtıyor ayrıca forumda benden küfür yemiş nadir kişilerdendir @Sientov @cybermaffia falan da chatteydi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Agacim normalde hiç vukuatim olmuyor ama wictory adlı arkadaş çok kışkırtıyor ayrıca forumda benden küfür yemiş nadir kişilerdendir @Sientov @cybermaffia falan da chatteydi adminlerden de @Zafiyetsiz vardı zaten ben ailevi küfürde bulunmayıp şahsi olarak küfrettim kendisi Allah kitap aile bırakmayıp her şeye küfretti zaten mesajını da raporlamistim yani banı biraz uzun buldum o kadar küfredip bir kaç saat ban alanlar varken bu biraz abartılı geldi

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Agacim normalde hiç vukuatim olmuyor ama wictory adlı arkadaş çok kışkırtıyor ayrıca forumda benden küfür yemiş nadir kişilerdendir @Sientov @cybermaffia falan da chatteydi adminlerden de @Zafiyetsiz vardı zaten ben ailevi küfürde bulunmayıp şahsi olarak küfrettim kendisi Allah kitap aile bırakmayıp her şeye küfretti zaten mesajını da raporlamistim yani banı biraz uzun buldum o kadar küfredip bir kaç saat ban alanlar varken bu biraz abartılı geldi
harbiden şu wictory denen veled hakkında toplu şikayet falan açalım yoksa klavye delşkanlılığına devam eder bu

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
133,393Konular
3,281,960Mesajlar
318,976Kullanıcılar
dardelen1234Son Üye
Üst Alt