Chat Gezginlere Kapatılmalıdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba sevgili forum üyeleri , sevgili adminler ve kardeşlerim.
Chat yeri bence Gezginlere kapatılmalıdır.
Neden mi ?
Çünkü önüne gelen cCc var mı ? , hesap nasıl çalarım , site nasıl hacklerim, illegal izinli host verin , sc verin, netflix hesabı verin. Diyor cevap vermeyince de bozulup kufrediyorlar bizde küfredince ban yiyoruz. Ve chat ortamı bozuluyor. Bu gezginler hep spam yapıyor veya önüne gelene chatte sövüyor veya reklam yapıyorlar. Cidden canımıza tak etti ! Eğer benle aynı düşünüyorsanız yoruma #ChatGezginlereKapatilsin diye yorum atarsanız sevinirim. Adminlere duyurulur !
@Mectruy
Haklısın knk
#ChatGezginlereKapatilsin

Her gezgin öle değildir hayatmda yapmadım öyle
Neden mi ?
Çünkü önüne gelen cCc var mı ? , hesap nasıl çalarım , site nasıl hacklerim, illegal izinli host verin , sc verin, netflix hesabı verin. Diyor cevap vermeyince de bozulup kufrediyorlar bizde küfredince ban yiyoruz. Ve chat ortamı bozuluyor. Bu gezginler hep spam yapıyor veya önüne gelene chatte sövüyor veya reklam yapıyorlar. Cidden canımıza tak etti ! Eğer benle aynı düşünüyorsanız yoruma #ChatGezginlereKapatilsin diye yorum atarsanız sevinirim. Adminlere duyurulur !
@Mectruy

kapatıldıktan sonra oluşacak durumları da düşünmek gerek, konu kirliliği artacak, chate neden yazı yazamıyorum vs diye bin tane konu vs açılacak, iki gün sonra da gidecekler benim düşüncem sadece gezginlerin gezginlere konuşabileceği bir chat odası kurulmalı

Konuya katılıyorum #ChatGezginlereKapatilsin . ( herkese kapatılırsa bir haksızlık olacagı için 2. bir chat kanalı acılabilir kıdemli veya üst tabakadan yüksek rütbelerin erişebildiği bilgi paylaşım açısından da etkili olcağını düşünüyorum. ) @Mectruy

Neden mi ?
@Mectruy[/USER
[/QUOTE]
Ben hiçbirşey yapmadım bütün herkezi aynı düşünme lütfen ben forumda sürekli aktif olup sadece acılan başlıklarla öğrenmeye çalışan kisiyim lütfen herkezi aynı düşünme ve genelleme yapma 😊

bence kapatmak saçma olur şahsen fikrim aşırı konu kirliliği olur yani her soru sormak istiyen konu açar tabi şöyle bişeyde var yardım kısmına istedikleri konuyu açsınlar ama bu seferde diğer metod paylaşan konu açıp rütbe kasmaya çalışan kişilere yazık olur düşünsenize günlük 20 30 tane yardıma konu açılıyor onlara cevap yazılıyor vs vs hepsi üstte kalır diğer konu açıp rütbe kasmaya çalışan arkadaşlara yazık olur.Fikrim şu yöndedir ya chate belli başlı süreyle mesaj atma hakları olsun yada bazı kelimeler yasaklansın yani bu olabilirmi bilmiyorum ama olursa denenmeye değer.Süreli şekilde örneğin 20 gün sonra açılsa diyelim nolucak ? adam sorusunun cevabını bulamicak çıkıcak ve bidaha foruma girmicek tabiki SPY 1 2 kişi eksilince bişey kaybetmez ama bunun aylarca olduğunu düşünsek çok üye kaybeder bunlar benim fikirlerimdi tamamen..

bence kapatmak saçma olur şahsen fikrim aşırı konu kirliliği olur yani her soru sormak istiyen konu açar tabi şöyle bişeyde var yardım kısmına istedikleri konuyu açsınlar ama bu seferde diğer metod paylaşan konu açıp rütbe kasmaya çalışan kişilere yazık olur düşünsenize günlük 20 30 tane yardıma konu açılıyor onlara cevap yazılıyor vs vs hepsi üstte kalır diğer konu açıp rütbe kasmaya çalışan arkadaşlara yazık olur.Fikrim şu yöndedir ya chate belli başlı süreyle mesaj atma hakları olsun yada bazı kelimeler yasaklansın yani bu olabilirmi bilmiyorum ama olursa denenmeye değer.Süreli şekilde örneğin 20 gün sonra açılsa diyelim nolucak ? adam sorusunun cevabını bulamicak çıkıcak ve bidaha foruma girmicek tabiki SPY 1 2 kişi eksilince bişey kaybetmez ama bunun aylarca olduğunu düşünsek çok üye kaybeder bunlar benim fikirlerimdi tamamen..
Direk gezginlere özel chat açılsın

Ben kapatılmaması kanaatindeyim. Sonuçta hepimiz foruma ilk kayıt olduğumuzda gezgindik. Size chat kapalı olsa durmazdınız bence ( çoğunluk ).. Spyhackerz'ı diğer forumlardan ayıran en büyük şeylerden biri de rütbeye bakılmaksızın herkesin abi-kardeş gibi konuşup anlaşması, bu samimiyet ortamı yani. Çoğunuz da bu sene geldiniz zaten foruma ve bu samimiyet yüzünden ki çoğu da chatte yaptığınız sohbet sayesinde artık bu forumun üyesi oldunuz. Evet gezginlerin bazıları öyle boş yapıyor doğru ama çoğu kendini burada geliştirip beni veya sizi bile geçebiliyor ki bunun da çok örneği var. Sadece gezginler değil yüksek rütbeliler bile bazen boş yapabiliyor. Burası hack forumu yardım forumu değil kardeşim. Netflix, insta bilmem ne isteyebilirler siz de yardım etmek, cevap vermek zorunda değilsiniz. Bence kapatılmamalı. Forumda bir sürü gezgin var hepsi böyle değil. Bir kasa domates düşün. İçinde illa ki bir kaç tane çürük, ezilmiş domates olabilir. Sırf o 3-4 tane domates yüzünden tüm kasa çürüktür demek, tüm kasayı çöpe atmak çok yanlış bir düşünce bana göre.

Ben kapatılmaması kanaatindeyim. Sonuçta hepimiz foruma ilk kayıt olduğumuzda gezgindik. Size chat kapalı olsa durmazdınız bence ( çoğunluk ).. Spyhackerz'ı diğer forumlardan ayıran en büyük şeylerden biri de rütbeye bakılmaksızın herkesin abi-kardeş gibi konuşup anlaşması, bu samimiyet ortamı yani. Çoğunuz da bu sene geldiniz zaten foruma ve bu samimiyet yüzünden ki çoğu da chatte yaptığınız sohbet sayesinde artık bu forumun üyesi oldunuz. Evet gezginlerin bazıları öyle boş yapıyor doğru ama çoğu kendini burada geliştirip beni veya sizi bile geçebiliyor ki bunun da çok örneği var. Sadece gezginler değil yüksek rütbeliler bile bazen boş yapabiliyor. Burası hack forumu yardım forumu değil kardeşim. Netflix, insta bilmem ne isteyebilirler siz de yardım etmek, cevap vermek zorunda değilsiniz. Bence kapatılmamalı. Forumda bir sürü gezgin var hepsi böyle değil. Bir kasa domates düşün. İçinde illa ki bir kaç tane çürük, ezilmiş domates olabilir. Sırf o 3-4 tane domates yüzünden tüm kasa çürüktür demek, tüm kasayı çöpe atmak çok yanlış bir düşünce bana göre.
Haklısın

Neden mi ?
@Mectruy
Valla ben küfür etmiyom

Neden mi ?
@Mectruy
#CHATGEZGİNLEREKAPATİLSİN

oda olabilir ama bilgili insanlarında orda olması lazım yoksa dediğim şeye geliyor mesela ben sana sordum sen bilmiyon o ona sordu ordaki kimse bilmiyorsa gene konu açılır yada dediğim gibi komple forumdan çıkarlar yani benim düşüncem şahsen böylede olmayabilir
Dediğin çok mantıksız boşuna savunma gezginlerin hatalarını %80 böyle boş insanlar

Ama gezginlerin %80 ı böyle insanlari cildirtiyorlar. Gezginlere özel chat yapılsın veya #ChatGezginlereKapatilsin

Neden mi ?
@Mectruy
#ChatGezginlereKapatilsin

Dediğin çok mantıksız boşuna savunma gezginlerin hatalarını %80 böyle boş insanlar
savunma yok dikkatli okursanız ben fikir sunmuşum dikkatli okumanızı öneririm üsttede bişey yazdım. + olarak mantıksız bişeyde olduğunu düşünmüyorum sonuç olarak yazdığım şeyler olabilme ihtimali olucak şeyler. saygılar sevgiler

geçen gezginin biri yüzünden ban yedim chatde makara yapıyoruz bazı yaşı küçük gezgin arkadaşlar (genelde nickleri hacker123whoamiprohacker oluyor) küfür etmeye başladı geri küfür edince ban yedim ayrıca sana katılıyorum önüne gelen gezgin cCc varmı netflix verecek varmı elimizde netflix olmadıgı zaman yok diyoruz sonra bi gezgin bir soru soruyor nasıl yaparım diye başka bi gezgin atlayıp yardım etmiyorlar boşver diyor halbuki elimden geldigince herkeze yardım etmeye çalışıyorum. #ChatGezginlereKapatilsin

Çoğunluk chatde sohbet ediyor ve bazende cem abi hikaye anlatıyor hikayenin ortasında gelip biri instagram nasıl çalabiliriz diye yazıyor , sohbet ederken de çok spam yapıyor bu yüzdende rahatsız ediyor(uyarmamıza rağmen) konu açarsalar gözümüzün önüne gelmeyecek isteyen konulara bakıyor zaten konularını gören varsa eğer isterse yardım eder chat de yardım etmesek kız gibi trip atıyorlar sövüyorlar biz svüyoruz ve olay çıkıyor yani forumun düzenini bozuyorlar
çok haklısın gezginler sevgilimin hesabını nasıl çalarım yazıyor ve bunu kopyalayıp sürekli yazıyor ve spam a giriyor bu yaptıkları ayrıca dediğin gibi ban yedim mq geçen gezginin biri yüzünden katılıyorum sana

ayrıca böyle elini kolunu sallayan chate giremez level 2 olmak için emek sarfedenler girebilir yeni önünü kolunu sallayan giremez emek sarfedip level 2 olan insanlar girer ve böylece daha disiplinli biryer olur spy bu dediğimin üstüne biraz kafa yorarsanız hak vereceksiniz

ayrıca böyle elini kolunu sallayan chate giremez level 2 olmak için emek sarfedenler girebilir yeni önünü kolunu sallayan giremez emek sarfedip level 2 olan insanlar girer ve böylece daha disiplinli biryer olur spy bu dediğimin üstüne biraz kafa yorarsanız hak vereceksiniz
Aynen +++ #ChatGezginlereKapatilmalidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,902Konular
3,272,469Mesajlar
316,504Kullanıcılar
emeycbiSon Üye
Üst Alt