Cheat Engine BYPASS Sorunu "BU UYGULUAMA BİLGİSAYARINIZDA ÇALIŞAMIYOR"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba dostlar ben cheat engine'yi bypasslıyordum ama şöyle bir sorunum var herşeyi halettim ama bunu halledemedim, HxD programı ile "Cheat Engine" yazılarının hepsini değiştirdim ama "Enable Speedhack" yazılarını değiştirince "BU UYGULAMA BİLGİSAYARINIZDA ÇALIŞMIYOR" sorunu alıyorum? bunun sebebi nedir.

Yazıları neden değiştirdiğimin sebebine gelirsek, oyunun anti-hile sisteminde "Cheat ve Hack" yazısını gördüğü her programı kapatıyor bende cheat engineyi bu yüzden bypasslıyorum :))image.png

🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın

Öncelikli olarak cheat engine bypasslama derken anlamadım.

ikinci olarak herhangi bi online oyunda zaten cheat engine üzerindeki speedhack işlevini yitirir,ayrı oyun içinde speedhack için pointer bulman gerekir.
Bir diğer husus online oyunların çoğunda cheat engine'yi çalıştırman pekte mümkün değil,pointer almak için cheat engine kullanıyorsan oyun açılırken direkt uygulamayı durdurup off value ile pointerları alabilirsin,fakat dediğim gibi önceden value olması şart elinde.

Öncelikli olarak cheat engine bypasslama derken anlamadım.

ikinci olarak herhangi bi online oyunda zaten cheat engine üzerindeki speedhack işlevini yitirir,ayrı oyun içinde speedhack için pointer bulman gerekir.
Bir diğer husus online oyunların çoğunda cheat engine'yi çalıştırman pekte mümkün değil,pointer almak için cheat engine kullanıyorsan oyun açılırken direkt uygulamayı durdurup off value ile pointerları alabilirsin,fakat dediğim gibi önceden value olması şart elinde.
Kral ben zaten çoktan oyunun anti-cheatini kırdım, ayrıca offset ve pointerleride buldum üstüne birde c++ dili ile hile yazıp insanlara hile dağıttım. Sandboxie-plus ile anti-cheati kolayca kırabiliyorsun, onda bi sorunum yok. Oraları kafanda bırak orda bir sorun yok ben sadece bu hatayı nasıl atlatacağımı soruyorum? bunu bilen biri yokmu, HxD programı ile bütün text'leri değiştirebiliyorum ama "hack" text'ini değiştirince uygulama çalıştırılmıyor hatası alıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
133,838Konular
3,290,966Mesajlar
324,583Kullanıcılar
geceizmx1Son Üye
Üst Alt