Chivas adlı üyeye verilen karar hakkında itiraz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Güney 

I have no limitations.
Rating - 94.1%
Bugün açtığım şikayet konusunda olanlardan bahsetmiş bulunmaktayım method aldım satıcının verdiği method hiçbir şekilde vurmuyor
Birazdan aşağıya diğer konunun linkini bırakacağım orada herşeyi detaylı şekilde açıkladık
Admin ve moderatörün verdiği kararı biz şahsen saçma ve mantıksız buluyoruz şimdi şöyle düşünün empati kurun para kazanmak için bir method alıyorsunuz bu methodun belirtilen saatlerde vurmadı lazım bizde zaten anlık vuruyor diye aldık method hiçbir şekilde bahsedildiği gibi değildir 60 hesaptan 1 tanesini vuruyor oda şansa
Bugün akşam diğer konu için telegramdan neyron chivas iiyilik meleği ben vede viento bir grup açtık
Grupta 3tane hesap verilcekti kapanırsa method çalışıyor denilcekti 1.hesap kapatılamadı 2.hesapta 100 takipçi birşeydi bala göte uçtu
Sonrasında chivas adlı üyeyi haklı bulup konuyu kapattılar ardından bizde methodu tekrar denedik yine vurmadı
Yani üzerine basarak söylüyorum kar etmek amaçlı anlık vuruyor diye satılan method vurmuyor müşteri geldiği zaman adama abi ben methoddan emin değilim 50 hesap gireyim 1i tutar belki diyemezsin haksızsam haksızsın diyin yani ADMİNLERİN VERMİŞ OLDUĞU SAÇMA KARAR ŞU BU 1 HESAP VURDU METHOD ÇALIŞIYOR öyle bişey yok bu sanal milyonlarca method gördü buzamana kadar method alınırdı anında vurulurdu biz 1gün boyunca parayı yolladık ve methodu denedik 60 hesaptan 2si tuttu diye o method çalışıyor sayılamaz gereksiz bir karar bu ortada adaletsizlik var kimse empati kurarak düşünmüyor bu olay bir adminin yada sevilen birinin başına gelseydi direk ücret iadesi talep edilirdi methoda çalışıyor denmezdibende buyüzden yönetimdetek adil bulduğum kişi olarak sadece @SkullZ un konuları inceleyip karar vermesini istiyorum

Eski konu . https://spyhackz.com/forum/threads/chivas-bugs-bunny-isimli-uyeden-sikayetciyim.121479/#post-3003542
HAKSIZLIĞA KARŞI SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR
İyi forumlar...
@SkullZ

SkullZ 

anlamazdin.py
Rating - 100%
O gruptaki konuşmaları, ekran görüntüsü ile buraya iletir misin lütfen

Güney 

I have no limitations.
Rating - 94.1%

Ekli dosyalar

• photo1659124978 (1).jpeg
    photo1659124978 (1).jpeg
    113.8 KB · Görüntüleme: 31
  • photo1659124978 (2).jpeg
    photo1659124978 (2).jpeg
    121.6 KB · Görüntüleme: 28
  • photo1659124978 (3).jpeg
    photo1659124978 (3).jpeg
    117.2 KB · Görüntüleme: 25
  • photo1659124978 (4).jpeg
    photo1659124978 (4).jpeg
    114.1 KB · Görüntüleme: 25
  • photo1659124978 (5).jpeg
    photo1659124978 (5).jpeg
    120.4 KB · Görüntüleme: 27
  • photo1659124978 (6).jpeg
    photo1659124978 (6).jpeg
    104.3 KB · Görüntüleme: 26
  • photo1659124978 (7).jpeg
    photo1659124978 (7).jpeg
    103.3 KB · Görüntüleme: 27
  • photo1659124978.jpeg
    photo1659124978.jpeg
    151.9 KB · Görüntüleme: 28

SkullZ 

anlamazdin.py
Rating - 100%
Senden bir isteğim var, tam uyguladıkları şekilde bir hesabı vurmayı sen dener misin aynı saatte? Eğer vurmazsa, o methodun ya çalışanını ya parasını tepe tepe aldırırız.

SkullZ 

anlamazdin.py
Rating - 100%
Videonu bekliyorum, banned olsa da olmasa da. Lütfen ilet ve bilgilendir.

SkullZ 

anlamazdin.py
Rating - 100%
@Bugs bunny Methodun ile hesap vuramıyor. Bana TG üzerinden senin vurduğun ve onun vuramadığı videoları attı. En son haliyle, ben tekrar denettim, konuya bekleniyorsun.

Yumuli

ahmet çakar normal birisi mi ?
Rating - 92.3%
Bugün açtığım şikayet konusunda olanlardan bahsetmiş bulunmaktayım method aldım satıcının verdiği method hiçbir şekilde vurmuyor
Birazdan aşağıya diğer konunun linkini bırakacağım orada herşeyi detaylı şekilde açıkladık
Admin ve moderatörün verdiği kararı biz şahsen saçma ve mantıksız buluyoruz şimdi şöyle düşünün empati kurun para kazanmak için bir method alıyorsunuz bu methodun belirtilen saatlerde vurmadı lazım bizde zaten anlık vuruyor diye aldık method hiçbir şekilde bahsedildiği gibi değildir 60 hesaptan 1 tanesini vuruyor oda şansa
Bugün akşam diğer konu için telegramdan neyron chivas iiyilik meleği ben vede viento bir grup açtık
Grupta 3tane hesap verilcekti kapanırsa method çalışıyor denilcekti 1.hesap kapatılamadı 2.hesapta 100 takipçi birşeydi bala göte uçtu
Sonrasında chivas adlı üyeyi haklı bulup konuyu kapattılar ardından bizde methodu tekrar denedik yine vurmadı
Yani üzerine basarak söylüyorum kar etmek amaçlı anlık vuruyor diye satılan method vurmuyor müşteri geldiği zaman adama abi ben methoddan emin değilim 50 hesap gireyim 1i tutar belki diyemezsin haksızsam haksızsın diyin yani ADMİNLERİN VERMİŞ OLDUĞU SAÇMA KARAR ŞU BU 1 HESAP VURDU METHOD ÇALIŞIYOR öyle bişey yok bu sanal milyonlarca method gördü buzamana kadar method alınırdı anında vurulurdu biz 1gün boyunca parayı yolladık ve methodu denedik 60 hesaptan 2si tuttu diye o method çalışıyor sayılamaz gereksiz bir karar bu ortada adaletsizlik var kimse empati kurarak düşünmüyor bu olay bir adminin yada sevilen birinin başına gelseydi direk ücret iadesi talep edilirdi methoda çalışıyor denmezdibende buyüzden yönetimdetek adil bulduğum kişi olarak sadece @SkullZ un konuları inceleyip karar vermesini istiyorum

Eski konu . https://spyhackz.com/forum/threads/chivas-bugs-bunny-isimli-uyeden-sikayetciyim.121479/#post-3003542
HAKSIZLIĞA KARŞI SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR
İyi forumlar...
@SkullZ
ah be reis . bende 41 methodu aldım rysia dan forumun kapalı olduğu zamandı hesap sadece ilk gece 1 hesap vurdu 4 gün denedim yaklaşık 10 hesap
hiçbirisini vurmadı bana sorulsa iade alıp parayı sana veririm aynı durumda kaldım ben çünkü . Method 1 hesap vurdu diye çalışıyor dendi ve param boşa gitii inşallah geri alabilirsin parannı dostum . @Güneyx

Güney 

I have no limitations.
Rating - 94.1%
ah be reis . bende 41 methodu aldım rysia dan forumun kapalı olduğu zamandı hesap sadece ilk gece 1 hesap vurdu 4 gün denedim yaklaşık 10 hesap
hiçbirisini vurmadı bana sorulsa iade alıp parayı sana veririm aynı durumda kaldım ben çünkü . Method 1 hesap vurdu diye çalışıyor dendi ve param boşa gitii inşallah geri alabilirsin parannı dostum . @Güneyx
@SkullZ 'un doğru kararı vereceğini umuyorum kankam

Rating - 100%
Mesele Chivas o, bu, şu değil. Mesele lanet olası 41 formu. Ben kendim bannedciyim moderatör @neyron da öyle. Hiçbir method şu anda stabil çalışmıyor, 100 - 200 TL koparmak için koparttığınız çığlıkları görüyorum ve adınıza üzülüyorum, çünkü ben orada belirttim ve hepiniz onayladınız, çocuğa hesabı attım ve kapattı, kapatma videosunu attı ve hiçbiriniz ses çıkartmadınız. Şimdi gelip burada çocuğu şikayet ediyorsunuz. Her ne kadar alıcının hakkını da koruyor olsam da satıcının da hakkını bir o kadar korumakla mükellefim. Satıcının da herhangi bir garanti verdiğini de duymadım, ek olarak ticaretinizde her yerde sürekli söylememine rağmen ESCROW kullanmadınız. Benim için yöntem geçerlidir, ancak @SkullZ ‘un isteği üzerine method tekrar denenecek. Ben konuyu @neyron ‘a devrediyorum, yorun @neyron ile irtibat kurup methodu tekrar deneyin. İyi forumlar.

Konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,554Konular
3,269,139Mesajlar
315,401Kullanıcılar
Üst Alt