Chivas (Bugs bunny) isimli üyeden şikayetçiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Güney 

I have no limitations.
Rating - 94.1%
Dün akşam saat 8 civarı chivas adlı üyeden ortağım @İyilik Meleği ile hesap kapatma methodu aldık methoda 200 tl para verdik. Chivas adlı üye bize methodun sabahlarıda akşamlarıda vurduğunu söyledi aldık denedik saat 8 civarı vurmuyordu iyilik meleği 5tek form 2de 2form şeklinde 7 hesap denedi kapanmadı bende ikili form şeklinde 6 hesap denedim olmadı bize sürekli sıkıntı var gece vurur dedi gece denedik yine kapatmadı sabah ortağım 18e yakın tek form 4tane çift form şeklinde 22 hesap girdi hiçbirisi kapanmadı bende aynı şekilde 12 çift form 5 tek form denedim benimkilerde kapanmadı sadece 1tanesi tuttu chivas chivas sabah 1 hesap kapatmış methodunun çalıştığını iddia ediyor ama methodu çalışmıyor 1 gündür mağdur durumdayız ücret iadesi istediğimizde ise gece atarım akşam vientoya ekrankaydı atarım gibi söylemlerde bulunuyor biz toplamda 12müşteri kaybettik bunun methodu yüzünden fazlasıyla zarardayız şuanda ücret iadesi talep ediyorum yeni method alacağız sürekli oyalıyor ortağım forumdan geçici süre ban yediği için konu açamıyordu ben açayım dedim millete pub method satıp iade geçmiyor herşeye bir bahanesi var mağdur olan sadece biz değiliz birkaç üye daha bu olaydan şikayetçi gerekli satın alım vb ssleri istediğiniz doğrultusunda konuya ekleyebilirim (Not: kendisi sizde sorun var deyip form doldururken ekran video istedi hem ben hem ortağım ekran videosu attık sonrasında madem biz beceremiyoruz bunu vur deyip hesap attık kendiside vuramadı) @SkullZ @Viento @Nephthys @Zafiyetsiz @neyron @Bugs bunny

Rating - 0%
Dün akşam saat 8 civarı chivas adlı üyeden ortağım @İyilik Meleği ile hesap kapatma methodu aldık methoda 200 tl para verdik. Chivas adlı üye bize methodun sabahlarıda akşamlarıda vurduğunu söyledi aldık denedik saat 8 civarı vurmuyordu iyilik meleği 5tek form 2de 2form şeklinde 7 hesap denedi kapanmadı bende ikili form şeklinde 6 hesap denedim olmadı bize sürekli sıkıntı var gece vurur dedi gece denedik yine kapatmadı sabah ortağım 18e yakın tek form 4tane çift form şeklinde 22 hesap girdi hiçbirisi kapanmadı bende aynı şekilde 12 çift form 5 tek form denedim benimkilerde kapanmadı sadece 1tanesi tuttu chivas chivas sabah 1 hesap kapatmış methodunun çalıştığını iddia ediyor ama methodu çalışmıyor 1 gündür mağdur durumdayız ücret iadesi istediğimizde ise gece atarım akşam vientoya ekrankaydı atarım gibi söylemlerde bulunuyor biz toplamda 12müşteri kaybettik bunun methodu yüzünden fazlasıyla zarardayız şuanda ücret iadesi talep ediyorum yeni method alacağız sürekli oyalıyor ortağım forumdan geçici süre ban yediği için konu açamıyordu ben açayım dedim millete pub method satıp iade geçmiyor herşeye bir bahanesi var mağdur olan sadece biz değiliz birkaç üye daha bu olaydan şikayetçi gerekli satın alım vb ssleri istediğiniz doğrultusunda konuya ekleyebilirim (Not: kendisi sizde sorun var deyip form doldururken ekran video istedi hem ben hem ortağım ekran videosu attık sonrasında madem biz beceremiyoruz bunu vur deyip hesap attık kendiside vuramadı) @SkullZ @Viento @Nephthys @Zafiyetsiz @neyron @Bugs bunny
İlk Önce Şuna Degineyim Dün Hiç Bir Şekilde Kendim Dahil Olmak Üzere Vuramadim Bugün Saat 11.10 Sularında Vurdum Ss de attım onuda geçtim wp den sattığım Çocuk Vurdu Aquality de bunu illetin geceyi bekleyin dedim aqu da kabul etti ss de atarım akşam viento 200 esc parasını vereyim viento denesin methodu.

Rating - 0%
Konuda taraf tutmuyorum ama dün gece saat 3e kadar benim şahitliğimle Aqua methodu denedi,bu gün de aynı methodu İsmet ve Cihan denedi her türlü method vurmadı
Cihana norddan dene dediğim halde cyber Vpn den denedi kendiside 2 3 4 hesap vurdu kendiside dedi zaten mesajlar duruyor

Rating - 0%
Fix methodlardada öyle oluyor 200 hesaptan 1 tanesi uçar biz burda 2 hesap denemedik milyon tane hesap girdik
Kardeşim 4 5 hesaba düzgün girmissiniz uçmuş kalana tek form basmissiniz amina koim onuda geçtim sattığım 2 tane denedi 1 vurdu diğeri yemedi akşamı bekleyin denicez dioruz ziplayip duruonuz 4 5 vurdunuzmu vurdunuz aqu geceyi bekle dedim kabul etti zaten neyin kafasını yasion

Güney 

I have no limitations.
Rating - 94.1%
Kardeşim 4 5 hesaba düzgün girmissiniz uçmuş kalana tek form basmissiniz amina koim onuda geçtim sattığım 2 tane denedi 1 vurdu diğeri yemedi akşamı bekleyin denicez dioruz ziplayip duruonuz 4 5 vurdunuzmu vurdunuz aqu geceyi bekle dedim kabul etti zaten neyin kafasını yasion
Burda söz konusu 50 tane hesap 18 tane tek girildi gerisini çift girdik sen bu methodu içinde sabah ta vuruyor diyerek satıyorsan o method sabah vuracak dün sana aktifmi dedik aktif dedin 7-8 saat gecede dahil vurur dedin vurmadı sabah dedin vurmadı sana deneme verdik vuramadin demekki var bu işte bı cacıklık iade geciceksin

Rating - 100%
İnstagram kapatma methodları her zaman dengesizdir, bir hesabı kapatır kapatmaz belli olmaz, her method da her hesabı kapatmaz. @Bugs bunny methodda belirttiği saatte geçerli olmadı diye iade istenemez. Methodun saati değişebilir her zaman sabit kalmaz. @Bugs bunny ’nin belirttiği şekilde toplam 3 hesap deneyeceğim, birisi kapanırsa method çalışıyordur, eğer ki ben üçünü de kapatamazsam benim belirttiğim bir hesabı kapatırken başından sonuna dek ekran kaydı alacak, buna rağmen hesap kapanmıyor ise @Bugs bunny iade yapacak. Bana telegram üzerinden ulaşın ve bir grup kurun.

Konu kilit.

Rating - 100%
Method test edildi ve çalıştığı şikayetçi kişilerin önünde kanıtlandı. İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,493Konular
3,268,671Mesajlar
315,269Kullanıcılar
Üst Alt