Dün akşam saat 8 civarı chivas adlı üyeden ortağım @İyilik Meleği ile hesap kapatma methodu aldık methoda 200 tl para verdik. Chivas adlı üye bize methodun sabahlarıda akşamlarıda vurduğunu söyledi aldık denedik saat 8 civarı vurmuyordu iyilik meleği 5tek form 2de 2form şeklinde 7 hesap denedi kapanmadı bende ikili form şeklinde 6 hesap denedim olmadı bize sürekli sıkıntı var gece vurur dedi gece denedik yine kapatmadı sabah ortağım 18e yakın tek form 4tane çift form şeklinde 22 hesap girdi hiçbirisi kapanmadı bende aynı şekilde 12 çift form 5 tek form denedim benimkilerde kapanmadı sadece 1tanesi tuttu chivas chivas sabah 1 hesap kapatmış methodunun çalıştığını iddia ediyor ama methodu çalışmıyor 1 gündür mağdur durumdayız ücret iadesi istediğimizde ise gece atarım akşam vientoya ekrankaydı atarım gibi söylemlerde bulunuyor biz toplamda 12müşteri kaybettik bunun methodu yüzünden fazlasıyla zarardayız şuanda ücret iadesi talep ediyorum yeni method alacağız sürekli oyalıyor ortağım forumdan geçici süre ban yediği için konu açamıyordu ben açayım dedim millete pub method satıp iade geçmiyor herşeye bir bahanesi var mağdur olan sadece biz değiliz birkaç üye daha bu olaydan şikayetçi gerekli satın alım vb ssleri istediğiniz doğrultusunda konuya ekleyebilirim (Not: kendisi sizde sorun var deyip form doldururken ekran video istedi hem ben hem ortağım ekran videosu attık sonrasında madem biz beceremiyoruz bunu vur deyip hesap attık kendiside vuramadı) @SkullZ @Viento @Nephthys @Zafiyetsiz @neyron @Bugs bunny