Çiçek Sepeti %15 İndirim Kodu Güncel (1 Viewer)

Merhabalar; Güncel binlerce çiçek sepeti %15 indirim kodu elimde mevcuttur ve bunları toplu olarak satışa çıkarttım. Çalıştıklarının ispatı için 3 adet hediye kodunu...

Merhabalar;

Güncel binlerce çiçek sepeti %15 indirim kodu elimde mevcuttur ve bunları toplu olarak satışa çıkarttım. Çalıştıklarının ispatı için 3 adet hediye kodunu bırakıyorum.

View hidden content is available for registered users!

Çiçek Sepeti %15 İndirim Kodu
Hediye Kodu: AYZFD2J3BB
Hediye Kodu: AYZFD5YD2P
Hediye Kodu: AYZFDGMAD1

Konuya beğeni atmayı unutmayınız. :D

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
çiçek böcek ıvır zıvır alacaklar Bana gelsinler ben %/30 ila %/40 arası indirim yapcam verin siparişleri çiçeksepetinde gördüğünüz ürün kodunu yazın bana göndereyim nereye isterseniz

yok cc değil bir arkadaşımın işyerinden oda çiçekçi ve seracı ona yönlendiriyorum çiçeksepetinde satılan çiçek ve diğer ürünlerinin yuzde 50 sini bu seradan alıyor ve kendi bunyesindeki çiçekcilere bu sera üzerinden dağıtıyor çiçeksepeti.com'a bakmayın öle resimlerin görüntüsüne falan bok gibi çiçek yapıp yolluyorlar verdiğin paraya yazık oluyor çiçeksepetine internet üzerinden online sipariş geliyor onlarda bölgelere en yakındaki şubelere mesaj atıp yaptırıyor teslimatını gerçekleştiriyor siparişi satın alan müşteri sadece sitedeki görseli görüyor giden ürünü görmüyor işi yapan yerlerde kıytırık işe yaramaz siparişe benzer birşey yapıp teslim ediyor aksine biz hem yurt içi hem yurt dısı üretim yapan seracılarla bire bir görüşüp gerekli malzemeyi alıp tr getiriyoruz istanbuldaki çiçekcilerin çoğu bizim seradan alıp satıyor o yuzden gelen ürünlerde indirimi kafana göre belirleye biliyorsun bizim satışımız ise çiçeği seç nasıl olcak ne gidecek karar ver satın al parasını öde saatine gününüde belirle siparişin gitsin giden çiçeğin fotografını istersen hemen sana gönderiyorlar o yuzden alacak arkadaşlar ürünün kodunu bana göndersin ürüne bakıp aynısından daha ucuza gönderiyorum

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,283Konular
3,283,956Mesajlar
319,900Kullanıcılar
kado41Son Üye
Üst Alt