@Cihan adlı kişi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 100%
birader harbi işi yoğun olabilir yani 25 liralık iş ile 500 liralık işin önceliği bir değil önceliği varsa yapar sonrasında verir sitesini

Rating - 100%
Aga Ben Sana Ücretsiz Kurarım C Panel Olarak Vereceğim 10 tl daha eklersin senbilirsin tabi com alırsın
Veya Ben freenomdan ücretsiz kurarım

Rating - 100%
birader harbi işi yoğun olabilir yani 25 liralık iş ile 500 liralık işin önceliği bir değil önceliği varsa yapar sonrasında verir sitesini
Birisi fazla para kazanmak için elinde 1 adet verilmiş sipariş varken başkasından sipariş almayı beklememeli. Örneğin senin 1 kişiye site kurman gerek, gidip 3-5 kişiden daha site parası alıp açacağım dersen bu kendi hatası olur. Madem ticaret yapacaksın karşıdaki kişiyi bekletmek zorunda değilsin.

• Like
Tepkiler: 808

CrowZ 

Rock & Davranış Bilimi
Rating - 0%
PARA ALIRKEN SIKINTI YOK SANİYESİNE ALDI 5 GÜNDÜR ML Lİ SİTE AÇIYOR TELİF SİTESİ LİNK ATTI ÇALIŞMIYOR Bİ BOK YAPTIĞINI ZANNEDİYOR SS ATABİLİRİM TÜM CHATİ.
MAL YERİNE KOYUYOR İNSANI 15DK MI ALMAZ DEDİ KAÇ GÜN OLDU YETER YA
Kurucaz diyoruz ns oturmasını bekliyorum kardeşim SS leride yollasaydin
Cihan, Bugün halletmeni bekliyorum. Üyenin mağduriyetini gidermezsen yine uzaklaştırılıcaksın.

Rating - 0%
Mağdur ve şikayet edilenden başka kişiler yazmasın.
Cihan siteyi 24 saat içinde kurup teslim etmezsen Crowz’un dediği gibi uzaklaştırılacaksın, konu açık, 24 saat içinde açmazsan konuyu kilitleyip ban atacağız.

Floex 

Pahabiçilemez...
Rating - 100%
Cihan siteyi 24 saat içinde kurup teslim etmezsen Crowz’un dediği gibi uzaklaştırılacaksın, konu açık, 24 saat içinde açmazsan konuyu kilitleyip ban atacağız.
Tamam reis kb yazdığımız için ama bir açıklama yaptık sadece.

Rating - 0%
İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM SORUNUMU GİDERDİ KENDİSİNE DE TEŞEKKÜR EDİYORUM İYİ AKŞAMLAR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,512Konular
3,268,846Mesajlar
315,315Kullanıcılar
SoapSon Üye
Üst Alt