Rating - 100%
birader harbi işi yoğun olabilir yani 25 liralık iş ile 500 liralık işin önceliği bir değil önceliği varsa yapar sonrasında verir sitesini
+1Kusra bakmada ns oturması bende 2 yıldır 2 saatı gecmedı kanka
kardeşim merak etme hakkını alıcaksınMadem işin çok beni neden mağdur ediyorsun
1 hafta bekletmiş siteyi 5 10 dk da açabilir kapiş .dbirader harbi işi yoğun olabilir yani 25 liralık iş ile 500 liralık işin önceliği bir değil önceliği varsa yapar sonrasında verir sitesini
Dolandırıcıyim kapis1 hafta bekletmiş siteyi 5 10 dk da açabilir kapiş .
1 saatımı almaz hadi bıseler oldu falan oda 1 saat1 hafta bekletmiş siteyi 5 10 dk da açabilir kapiş .d
Ne diyon kardeşim bana 15 dk dedi dalgamı geçiyorsunbirader harbi işi yoğun olabilir yani 25 liralık iş ile 500 liralık işin önceliği bir değil önceliği varsa yapar sonrasında verir sitesini
aynenDolandırıcıyim kapis
Birisi fazla para kazanmak için elinde 1 adet verilmiş sipariş varken başkasından sipariş almayı beklememeli. Örneğin senin 1 kişiye site kurman gerek, gidip 3-5 kişiden daha site parası alıp açacağım dersen bu kendi hatası olur. Madem ticaret yapacaksın karşıdaki kişiyi bekletmek zorunda değilsin.birader harbi işi yoğun olabilir yani 25 liralık iş ile 500 liralık işin önceliği bir değil önceliği varsa yapar sonrasında verir sitesini
PARA ALIRKEN SIKINTI YOK SANİYESİNE ALDI 5 GÜNDÜR ML Lİ SİTE AÇIYOR TELİF SİTESİ LİNK ATTI ÇALIŞMIYOR Bİ BOK YAPTIĞINI ZANNEDİYOR SS ATABİLİRİM TÜM CHATİ.
MAL YERİNE KOYUYOR İNSANI 15DK MI ALMAZ DEDİ KAÇ GÜN OLDU YETER YA
Cihan, Bugün halletmeni bekliyorum. Üyenin mağduriyetini gidermezsen yine uzaklaştırılıcaksın.Kurucaz diyoruz ns oturmasını bekliyorum kardeşim SS leride yollasaydin
aynen öyle ya işte dolandırıcı gelmiş küçük çocuktan para koparmaya çalışıyor .d1 saatımı almaz hadi bıseler oldu falan oda 1 saat
Halledicem yazmışsın Akşama kadar bekleyip göreceğiz. Konu KilitHalledicem çalışıyorum akşama kadar halletmez isen para iadesi vericem
25 liraysa amacın ben atayım kapat çeneniNe diyon kardeşim bana 15 dk dedi dalgamı geçiyorsun
Tamam reis kb yazdığımız için ama bir açıklama yaptık sadece.Mağdur ve şikayet edilenden başka kişiler yazmasın.
Cihan siteyi 24 saat içinde kurup teslim etmezsen Crowz’un dediği gibi uzaklaştırılacaksın, konu açık, 24 saat içinde açmazsan konuyu kilitleyip ban atacağız.
evet dogru ama 1 2 defa deneyince aninda calisiyo buyuk problem deil rahat olSize ne dememi bekliyorsunuz siteyi kurdum freenomun aptallığından dolayı ns sıkıntı yaratiyor
Cihan yani bişey satılcağında direkt sana yönlendiriyoruz o en iyisini yapar diye ama bu kaçınca agaFreenomun ns saçmalıgindan dolayı ben sıkıntı yaşıyorum
İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM SORUNUMU GİDERDİ KENDİSİNE DE TEŞEKKÜR EDİYORUM İYİ AKŞAMLARMağdur ve şikayet edilenden başka kişiler yazmasın.
Cihan siteyi 24 saat içinde kurup teslim etmezsen Crowz’un dediği gibi uzaklaştırılacaksın, konu açık, 24 saat içinde açmazsan konuyu kilitleyip ban atacağız.