@Cihan adlı Şahısa Şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 100%
Forumda Herkesi geren, herkesi birbirine düşüren bu kişi Banlanmasına Rağmen Banı Geri açılıyor. Toxic Birisi olduğu açık ve net Chatte Milletle sidik yarıştırıyor mevzu da Sen hesap kapatmaya 1k tl veriyorsun ben 2k tl :D Bu Kişi Banlanıp Geri açılmamalıdır Lütfen dikkate alınsın.

Rating - 0%
Forumda Herkesi geren, herkesi birbirine düşüren bu kişi Banlanmasına Rağmen Banı Geri açılıyor. Toxic Birisi olduğu açık ve net Chatte Milletle sidik yarıştırıyor mevzu da Sen hesap kapatmaya 1k tl veriyorsun ben 2k tl :D Bu Kişi Banlanıp Geri açılmamalıdır Lütfen dikkate alınsın.
AHAHHAHAHHAHAHHAA SİKİME BİLE TAKMADIM BU KONUYU BEN GÖRMEDİM SEN AÇMADİN HADİ EYW :)

Rating - 0%
Memnun değilsen çıkıp gidersin kardeşim. Sen yokken toxic diye tabir ettiğin kişi buralarda vardı.

Rating - 100%
bu yavşak forumun paralı ortağı herhalde 2 3 ay önce birini tokatlamıştı yöneticiler sesini çıkarmadı bi ton kanıt olmasına rağmen

Alakası yok. Tokatlama mevzusunda zaten kendisi 1 ay banlandı ve iade geçtikten sonra banı açıldı forumda. Kurallara herkes uymak zorunda. Konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,583Konular
3,269,374Mesajlar
315,475Kullanıcılar
sesliepubSon Üye
Üst Alt