@Cihan adlı Şahısa Şikayet

Forumda Herkesi geren, herkesi birbirine düşüren bu kişi Banlanmasına Rağmen Banı Geri açılıyor. Toxic Birisi olduğu açık ve net Chatte Milletle sidik yarıştırıyor mevzu da Sen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumda Herkesi geren, herkesi birbirine düşüren bu kişi Banlanmasına Rağmen Banı Geri açılıyor. Toxic Birisi olduğu açık ve net Chatte Milletle sidik yarıştırıyor mevzu da Sen hesap kapatmaya 1k tl veriyorsun ben 2k tl :D Bu Kişi Banlanıp Geri açılmamalıdır Lütfen dikkate alınsın.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Forumda Herkesi geren, herkesi birbirine düşüren bu kişi Banlanmasına Rağmen Banı Geri açılıyor. Toxic Birisi olduğu açık ve net Chatte Milletle sidik yarıştırıyor mevzu da Sen hesap kapatmaya 1k tl veriyorsun ben 2k tl :D Bu Kişi Banlanıp Geri açılmamalıdır Lütfen dikkate alınsın.
AHAHHAHAHHAHAHHAA SİKİME BİLE TAKMADIM BU KONUYU BEN GÖRMEDİM SEN AÇMADİN HADİ EYW :)

Memnun değilsen çıkıp gidersin kardeşim. Sen yokken toxic diye tabir ettiğin kişi buralarda vardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
133,139Konular
3,281,059Mesajlar
318,633Kullanıcılar
quarterSon Üye
Üst Alt