@cihan adlı üye hakkında DEV şikayet konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KanNA

TOKATÇI
Rating - 100%
@Mectruy @baDsectQr @Morningstar @İbrahim @SkullZ
Öncelikle selamın aleyküm SPY üyeleri, yaklaşık 3-4 saat önce hakkımda açılan "dolandırıcı KanNA"başlıklı konu hakkinda biraz bahsetmek isterim. Gerekli açıklamayı neden konu açıldığında değil de, 3-4 saat sonra yaptığını soracaklar vardır elbet, küfür dolayısıyla 1 gün ban yemiştim forumdan haklı olarak, neyse konu şöyle @Cihan isimli üye benden dün method aldı, 200₺, esc istedim "gerek yok sana güveniyorum"dedi ,boşa paramız gitmesin tarzı kelimeler kullandı, daha sonrasında parayı attı ve methodu saldım, ilk başlarda vuramadı, daha sonra yaptığı yanlışları anlattım, daha sonrasında 2 dakika geçmeden kendisi vurdu, methodun çalıştığına dair onay verdi ve teşekkür etti, daha sonrasında vuramadı ,sende mi vuramıyorsun diye sordu ,bende baya vurduğumu belittim ,ayrıca bugün forumdan birinin işlemini bile vurdum anlık olarak, işlemi bu sabah yaptım konuşma ve ödeme kanıtları mevcut. Anlamadığım şekilde benden "iade geçer misin"ifadesini kullandı, anlamadım neden diye sordum "vuramiyorum"dedi,iade geçmem asla çünkü kendisi dün vurdu, methoda onay bile verdi, bu Methodu 7 aydır kullanıyorum 1 güne fix asla yiyemez, zaten kendim de vurdum ve kanıt attım, bu arkadaş vuramadigini söylemeye devam etti, bende forum saatinin kapandığını belirttim,"iade geç yoksa şikayet konusu açacağım" dedi ve konuyu açtı,ve birkaç dakika geçmeden konu kilit oldu,daha öncesinde bu tarz bir olay yaşanmıştı, yaklaşık 3 gün once SKULLZ abi bana hesap verdi ve anlık olarak kapattım, methodum çalışmasaydı bunları yapamazdık dostlarım, olay 200₺ değil adamlık, aptal değilim, olay devam etti konusu silinince Allah'a, dini katmaya başladı ve durmadan küfür etti, ayrıca burada herkesin gözleri önünde benim ailevi değerlerime küfürlerde bulundu. Bana etse iyi bari Allah'a Anneye edilmez, havalı falan değilsiniz ayrıca. Neyse ben cevap vermedim ve arkadaşlarım benim hakkımda chat kısmında "dolandırıcı " "Tokatçı" tarzında ifadeler kullandığını söyledi, Kendisi benim kşmlşk bilgilerimi deşifre etmeye çalışıp 14 yaşında olan beraber çalıştığım kardeşim dediğimi çocuğu tehdit edip korkutmuştur. Kendisinin artık uyarı değil kalıcı ban yemesini talep ediyorum. Zaten forumda sürekli ban yiyor yalıyor ve banı açılıyor. Forumun en itici toxic kişisi. Burada bunun gibilere yer olmaması gerektiğini düşünüyorum.

Kanıtsiz iftira
Konu baltalama
Ticareti engelleme
Dine ve şahsıma ait küfürler
Bunların hepsi gerçekleşti, spyhackerz.org kurallarına göre hepsi ban sebebi belirtilen üyenin ayrıca forumda banlı bir adet hesabı da bulunmakta, cihan isimli üyenin forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılmasını talep ediyorum.
iyi günler DİLERİM, KANITLARI AŞAĞIYA ATTİM !!!

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-05-03-16-20-31-639_org.telegram.messenger.jpg
    Screenshot_2022-05-03-16-20-31-639_org.telegram.messenger.jpg
    848.7 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_2022-05-03-16-40-30-689_org.telegram.messenger.jpg
    Screenshot_2022-05-03-16-40-30-689_org.telegram.messenger.jpg
    920.5 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_2022-05-03-16-41-12-254_org.telegram.messenger.jpg
    Screenshot_2022-05-03-16-41-12-254_org.telegram.messenger.jpg
    911.6 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_2022-05-03-18-34-07-858_org.telegram.messenger.jpg
    Screenshot_2022-05-03-18-34-07-858_org.telegram.messenger.jpg
    902.2 KB · Görüntüleme: 44
Rating - 0%
kufur etmem kımseyı tecıl etmez telegram uzerındne ayrıca kımı tehdıt etmısım ben kımlık bılgılerınız ıle ben data kullanmam kullandırtmam benı ıkı uc cocuk ılekarıstırma ben tokat yemekten bıktım sız atmaktan bıkmadınız 200 tl ıcın ugrasmam bıle tek dıyecegım sey su method calısıyormu calısmıyormu dıye @Samet adlı bannedcı bır uye denesın bakalım ne olucak lutfen admınler deneyın bana oyle gelın sız :D kapanırsa ıade felan ıstemıyrum calısmıyor methou calısmıyorrrrr

Rating - 0%
Gençler forumda en çok parayı harciyan benimdir iş yaptığım kişilerle 5-10 TL iş yapmam burda en iyi iş yaptığım kişiler bilir.
200 TL içinde birine iftira atacak değilimdir methodu çalışmıyor dedim çalışmıyor yine methodu bannedi bilen biri denesin çalışıyor sa methoduda ona kalsın iade felannn istemiyorum ?? en mantıklısı bu

Rating - 100%
kufur etmem kımseyı tecıl etmez telegram uzerındne ayrıca kımı tehdıt etmısım ben kımlık bılgılerınız ıle ben data kullanmam kullandırtmam benı ıkı uc cocuk ılekarıstırma ben tokat yemekten bıktım sız atmaktan bıkmadınız 200 tl ıcın ugrasmam bıle tek dıyecegım sey su method calısıyormu calısmıyormu dıye @Samet adlı bannedcı bır uye denesın bakalım ne olucak lutfen admınler deneyın bana oyle gelın sız :D kapanırsa ıade felan ıstemıyrum calısmıyor methou calısmıyorrrrr
Sana sattığı methodu deneyeceğim dediği saatlerde 3 hesaba sağlam shop ile deneyeceğim sonuçları yarın formdaki yöneticilerle paylaşacağım

KanNA

TOKATÇI
Rating - 100%
Dediğim gibi daha öncesinde @SkullZ abi 2 gün önce hesap atmıştı ve hesap kapanmıştı anlık olarak,olay methodun çalışıp çalışmadığı değil,tam olarak kanıtsiz iftira ve ticaret baltalama tarzı ihlaller sebebiyle forumdan banlanmani talep ediyorum,burda sayende çoğu müşteri kaybettim, gereği uyarı talak olmamalıdır,ayrıca methodumu gerekli kişiye veririm her türlü vurur !

Rating - 0%
Dediğim gibi daha öncesinde @SkullZ abi 2 gün önce hesap atmıştı ve hesap kapanmıştı anlık olarak,olay methodun çalışıp çalışmadığı değil,tam olarak kanıtsiz iftira ve ticaret baltalama tarzı ihlaller sebebiyle forumdan banlanmani talep ediyorum,burda sayende çoğu müşteri kaybettim, gereği uyarı talak olmamalıdır,ayrıca methodumu gerekli kişiye veririm her türlü vurur !
tamam Samet telegram dan methodu ilet o vursun bakalım

gaddaramca 

"Vur şanlı silahınla, gönül mülkü düzelsin"
Rating - 100%
Sana sattığı methodu deneyeceğim dediği saatlerde 3 hesaba sağlam shop ile deneyeceğim sonuçları yarın formdaki yöneticilerle paylaşacağım
@Samet hem bu konuda bilgili birisi hem de spyhackerz telegram yetkilisi. Methodun çalışıp çalışmadığını Samet'in denemeleri sonucu göreceğiz. Karar ona göre verilir. Ancak telegram üzerinde özelden sana ettiği küfürler spyhackerz üzerinden edilmediği için onlara hiçbir yaptırım uygulanmaz.

Rating - 0%
@Samet hem bu konuda bilgili birisi hem de spyhackerz telegram yetkilisi. Methodun çalışıp çalışmadığını Samet'in denemeleri sonucu göreceğiz. Karar ona göre verilir. Ancak telegram üzerinde özelden sana ettiği küfürler spyhackerz üzerinden edilmediği için onlara hiçbir yaptırım uygulanmaz.
bana beraat veren hakim gibisin bebeim helal adaletine

KanNA

TOKATÇI
Rating - 100%
Methodum çalışır ise verilən karar ne olacaktır ?

gaddaramca 

"Vur şanlı silahınla, gönül mülkü düzelsin"
Rating - 100%
IMG_20220504_145534.jpg
@Cihan @KanNA @SkullZ @Nephthys @Lastromance @Leviosa KanNA'nın sattığı methodu dün @Samet arkadaşımızdan denemesini rica ettik, sağ olsun kırmadı denedi. Method KanNA'nın dediği şekilde çalışmış. Bu durumda Cihan'ın method çalışmıyor tokatçı diyerek açtığı konular isim lekeleme ve ticaret baltalamak niteliği taşıyabilir. Üst yönetim olarak karar verilecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,540Konular
3,269,080Mesajlar
315,369Kullanıcılar
hstqSon Üye
Üst Alt