Cinler Türlerii ırkları ve özellikleri resimli +18

Hocam banada musallat olan cinler var. Taki askerden beri arada geliyor bunlar bana 30 yıldır yaklaşık. Olay askerde şöyle başladı. Suriye sınırında askerdim ben. Bizim karakola 2 tane biraz gerizekalı asker geldi. Doğu batı devriyesi vardı bizde. Batı 3 kilometre doğu 2 kilometre sınıra bizim karakol bakıyordu. Akşam gidip sabah geliyorduk. 12 saat nöbet gece 4 saatte gündüz nöbetimiz pusumuz vardı. Toplam günde 16 saat nöbet tutuyorduk. 4 saat gündüz karakol işlerini yaptırıyorlar 4 saatte uyuyorduk. Toplam 24 saat. İster istemez gece pusuda nöbetleşe uyuyorduk. Neyse bu 2 geri zekalıyı bir gece doğu mıntıkasına gönderdik. Bir müddet sonra delicesine karakola geldiler. Biz gitmeyiz oraya orda çeşitli garip yaratıklar var dediler. Uyumayın orda falan dediler. Sonra bu askerleri bölük komutanı dinleyip onları karakoldan aldı merkeze. Sonra biz nöbetlere devam ettik . Kimseye bir şey olmadı. Nedense bana oldu. Bir gece doğu mıntıkasında biraz uyudum. Bir ağırlık bastı. Zor kalktım. Her yerim uyuşmuş sanki bağlanmış gibiydim Gözlerim açıkmı kapalımı bilemiyrum halen ama her yeri çevremi görebiliyor sesleri duyabiliyordum bugün halen böyle. Sonra karakolda ara ara yatakta böyle oldu. Doğu mıntıkasında bir daha korkudan uyuyamadım batı mıntıkası çıktımı seviniyordum. Bir kaç devreme anlattım inanmadılar dalga geçtiler bende bir daha kimseye anlatmadım. Bu arada urfa sınırdaydım suriye sınırı. Sonra askerlik bitti geldim eve. Sanki o ibneleri yanımda cebimde getirdim. Her yorgun argın uykusuz olduğumda biraz uyudummu gelmeye gorünmeye başladılar. Genelde hayvan kılığında geliyorlar küçük büyük hayvanlar her cins. Bir kerede uzun kollu gario kıllı siyah yüzünü secemediğim bir şekilde gördum Fatih Üreğin yılan dansına benzer dans ediyordu. Sonra çeşit çesit kılıklarda yıllar geldiler yıllar geçti ben bunlara alıştım. Eskisi gibi korkmuyorum ama arada yine hemen uyanamazsam korku basıyor. Ne duası okursanız okuyun gitmiyorlar. Ancak vücut kasılmışken bir yerimi oynatırsam veya biri beni inlememden dolayı kaldırırsa uyanıyorum kurtuluyorum. Sonra anam babam kardeşlerim kılığında geldiler evlendim karımın kılığında geldiler. Ancak onları gözlerinden tanıyabiliyorum donuk mat bazende parlak bakıyorlar sen annem değilsin sen babam değilsin sen karım degilsin diyorum bırkıyorlar beni tanıyınca onları bazen beni. Yoksa debelenip uyanıyorum. Kötü tarafı onlara bazen saldırıyorum yakalamaya çalışıyorum yakalarsam tövbe ettirim diye aslinda öldurmekte istiyorum fakat şimdi karım kılığında geliyorlar sex yapmak istiyorlar ya cin diye yanımdaki karıma saldırmaktan korkuyorum bir şey yapmıyorum debelenip uyanıyorum bazende karim uyandırıyor. Bunlarıda gecin bu sıralarda bana tecavüz etmeye çalışıyorlar. Hissediyorum arkamda ağırlığını onların. Birinden duydum tuvalette bir parca ekmek yersen Bismillah deyip gelmez diye çaresizlikten onuda denedim bir muddet gelmiyorlar doğru gibi. Şimdilerde yoklar uzun zamandır arada geliyorlar dedim ya alıştım korkmuyorum ama kurtulmak istiyorum caresini bulamadım bazende yakalayıp kölem yapım yapim diyorum bazılarını olmuyor yada tövbe ettiriyim diyorum olmuyor. Ama anladimki gercekten bunlar kötü cinler hatta şeytan olduğuna karar verdim. Bir keresinde sen şeytansın dedim hayvan kılığında gelene bana dediki ne zannettin. Bende dedimki sen Allah tan korkmazmısın deyince kayboldu. Bunlar gercek hocam benim araştırılmam lazım bilen birinin yardımına ihtiyacim var bazende o kadar alıştimki umrumda değil. Hatta uzun zaman gelmezlerse ben anıyorum onları gelmiyorsunuz çoktandır öldunuzmu diye ya çok şey var aslinda daha yazamadıklarim tamda anlatamadım burda nedir bunlar bilen biri varmı inanın hepsi gerçek

131,915Konular
3,272,589Mesajlar
316,537Kullanıcılar
nh_bjSon Üye
Üst Alt