Beyler ben aslında uzunca zaman önce böyle bir klan oluşturdum ancak aktif bir klan değil 3 üyesi var şuanda , katılımlarınızı bekliyorum. SpyHackerz diye aratmanız yeterli...

Beyler ben aslında uzunca zaman önce böyle bir klan oluşturdum ancak aktif bir klan değil 3 üyesi var şuanda , katılımlarınızı bekliyorum. SpyHackerz diye aratmanız yeterli klanı bulmak için.

Clash of clans.

bende oynuyorum fakat diğer telefonda kayıtlı oyun başka telefon alınca haliyle oda kaldı yeni aldığım telefona nasıl geçirebilirim?

Eskiden oynardım artık oyunu bıraktım elimde 5 tane 75 level üstü hesap var satıyorum arkadaşlarınız olursa iletişime geçebilirsiniz

Clashda kışla açığı var youtube da videosu var kapanmadan yüklenin. Golem dev siho. 3sn sürüyo üretmesi.

kEyMjA.png

Buda Eski Köyümdü Arkadaşa vermiştim iphone alınca o yuzden 2 yıldır kullanmıyodum ona mesaj atarım oda gelir :D güçlenelım az

Hangi metin2 serveri o kardeşim

4 yildan daha uzun bi suredir oynuyorum th11 200lvl 20-45-45 herolarla alayina daliyorum 5797 kupadayim. bu sezon bitsin bakalim bende araniza katilabilirim. ks vs duzen sikintisi olursa yardimci olurup sabah +1 kupa defans aldim :)

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,395Konular
3,281,286Mesajlar
320,734Kullanıcılar
SkyaveSon Üye
Üst Alt