Beyler arkadaşlar clash royal oynuyordum ben de giriyim dedim ama hesap yok oyunu bırakan veya mevcut oynayan var mı hesap şifre değiştirilmeyecek Karşılığında script,mernis...
Tg @konzy01 yazCoin de sağlayabilirim
yaz pmBeyler arkadaşlar clash royal oynuyordum ben de giriyim dedim ama hesap yok oyunu bırakan veya mevcut oynayan var mı hesap şifre değiştirilmeyecek
Karşılığında script,********* sorgu,priv method.... veririm sorun yok o konuda yorumlara bekliyorum
hesabı satayım direkBeyler arkadaşlar clash royal oynuyordum ben de giriyim dedim ama hesap yok oyunu bırakan veya mevcut oynayan var mı hesap şifre değiştirilmeyecek
Karşılığında script,********* sorgu,priv method.... veririm sorun yok o konuda yorumlara bekliyorum
öylesine oynamak için knkhesabı satayım direk
şifresi değişmeycek zaten ref+kef vardır takas ne istiyorsun onu yaz sen5300 kupa aktif oynuyorum prens çarpma elit barbar 13 lvl kart levelleri genel olarak yüksek ama değerli hesap ucuza kaçmam takasta![]()
10 k insta ver bende şifre degismim sende bundan oyna hesap iyişifresi değişmeycek zaten ref+kef vardır takas ne istiyorsun onu yaz sen
site veriyim kendin vur elimde 10k yok10 k insta ver bende şifre degismim sende bundan oyna hesap iyi
reis tg bak biTg @konzy01 yaz
Tamam site kur ver SSL li olsun ama alan adı sana kalmış SC at bitane güzel sal siteyisite veriyim kendin vur elimde 10k yok