claudways onaylı hesap lazım elınde olan varsa 3kdan alınır yenı hesap olanlar yazmasın esc kabul edenler yazsın sadece onaylı claudways hesabı lazım 3k yanı 3bın odeme yapılacaktır
🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın
3 4 ay öncede cloudways ariyordun hayla bulamadınmı 😀claudways onaylı hesap lazım elınde olan varsa 3kdan alınır yenı hesap olanlar yazmasın esc kabul edenler yazsın sadece onaylı claudways hesabı lazım 3k yanı 3bın odeme yapılacaktır
duzenlı olarak lazım bana bu bı kac tane buldum 10 15 gun anca dayanıyor3 4 ay öncede cloudways ariyordun hayla bulamadınmı 😀
Cloudwaysla ne yaptıgını anlata bilirsen yardımcı olurum cloudways saglam yer ama ondanda saglamlarını gördükduzenlı olarak lazım bana bu bı kac tane buldum 10 15 gun anca dayanıyor
metodum var gunluk 1k kazanc saglıyorum metodu parayla bıle satmıyorum ama gel gorkı hesap fazla dayanmıyor ve aynı kımlıge ve adrese 2. hesabı acamıyorumCloudwaysla ne yaptıgını anlata bilirsen yardımcı olurum cloudways saglam yer ama ondanda saglamlarını gördük![]()
Dm den detaylı anlata bilirmisin veya tg yada insta varsa ver ordan konuşalımmetodum var gunluk 1k kazanc saglıyorum metodu parayla bıle satmıyorum ama gel gorkı hesap fazla dayanmıyor ve aynı kımlıge ve adrese 2. hesabı acamıyorum
aga sadece hesap lazım bana metodu kımseye vermıyorumDm den detaylı anlata bilirmisin veya tg yada insta varsa ver ordan konuşalım
Dm bakarsın nasıl hesap lazmsa ayarlaya bilirsek ayarlarızaga sadece hesap lazım bana metodu kımseye vermıyorum
dmlere bakıyorum sorun yokDm bakarsın nasıl hesap lazmsa ayarlaya bilirsek ayarlarız