- F Fatih Terim Bu Kez Elinizden Değil Tutacaklar Ensenizden !
.
Reis Bir Daha Yaparım Bundan Bulursam Canın Sağolsun Sana Bulursam Ayarlayım YadaBir kere de bu çekilişlerden biri bana çıksın mk
Beyler Prosu 16$ Gibi Bir Fiyatı Var Bu Da İndirimli Fiyatı Yani Normal Fiyatı 64 $ Mı NeKazanan Kişiler
@DeJaVu
@skeww
Yedek Kazananlar
@Serhat34500
@Aleister Crowley
KAZANAN KİŞİLER BANA TELEGRAM VEYA INSTAGRAM ADRESİMDEN ULAŞSIN Telegram @yenxrs Instagram skrtskipz Eğer Kazanan Kişiler Bana Ulaşmaz İse Yedek Kazananlara Ödül Verilecektir
Yok knki eyw düşünmen yeter yani demek istediğim hiçbir çekiliş kazanamıyorumReis Bir Daha Yaparım Bundan Bulursam Canın Sağolsun Sana Bulursam Ayarlayım Yada
Bir Tane Daha Yapacağım Reis OlurmuYok knki eyw düşünmen yeter yani demek istediğim hiçbir çekiliş kazanamıyorum
Katılırım yine reis sıkıntı yokBir Tane Daha Yapacağım Reis Olurmu
Aynen la, bana çıksa anca kitap çıkarBir kere de bu çekilişlerden biri bana çıksın mk
Kfldldk lan o bana da çıkmıyor yine de kitap çıkıyor sanaAynen la, bana çıksa anca kitap çıkar![]()
Bir Tane Daha YapıcamAynen la, bana çıksa anca kitap çıkar![]()
Eisjjdjdjdjdjsukazananlar dm atmazsa hazırım![]()
Up İp Görsün KazananlarKazanan Kişiler
@DeJaVu
@skeww
Yedek Kazananlar
@Serhat34500
@Aleister Crowley
KAZANAN KİŞİLER BANA TELEGRAM VEYA INSTAGRAM ADRESİMDEN ULAŞSIN Telegram @yenxrs Instagram skrtskipz Eğer Kazanan Kişiler Bana Ulaşmaz İse Yedek Kazananlara Ödül Verilecektir
@DeJaVuKazanan Kişiler
@DeJaVu
@skeww
Yedek Kazananlar
@Serhat34500
@Aleister Crowley
saolHayırlı olsun arkadaşlar
Ulaş Bana Yiğidim
ulaşayımUlaş Bana Yiğidim
saolhayırlı olsun
Bütün Kazananlara Hesaplar VerilmiştirKazanan Kişiler
@DeJaVu (Hesap Verildi)
@skeww (Hesap Verildi)
Yedek Kazananlar
@Serhat34500
@Aleister Crowley
kazanan arkadaşlara hoKazanan Kişiler
@DeJaVu (Hesap Verildi)
@skeww (Hesap Verildi)
Yedek Kazananlar
@Serhat34500
@Aleister Crowley