Coderler buraya lütfen yardım lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
FACEBOOK
TWİTTER
EMAİL
STEAM
ŞİFRE KIRICI PROGRAMLAR BULDUM BİR RUS SİTESİNDEN AMA PROGRAMLAR RUSCA BUNLARI TÜRKÇE
YAPMAMIZ LAZIM NASIL YAPARIZ ACABA :/ YARDIM

Ares

Nine Düşmanı
Rating - 0%
rusca ise sorun digil ben size tercuma ederim..sonucta rusca biliyorum :)..programda neler yazilmassa onu tarcuman ederim..programi edit yapmayi bilmiyorum malesef

Rating - 0%
AMA RUSCA KARDEŞİM NASIL TÜRKÇE YAPICAZ ONU YAPALIM PAYLAŞAYIM SORUN DEĞİL BENDE BUNUN İÇİN SORUNA ÇÖZÜM ARIYORUM SIRF ONUN İÇİN CODER OLMAYA BİLE KARAR VERDİM :D

Rating - 0%
KARDEŞİM BEN ANLAMIYORUM ONUN İÇİN YARDIM İSTEDİM SİZDE KULLANIN YARARLANALIM BİRLİKTE TR FORUMLARDA BU TARZ PROGRAM GÖRMEDİM ONDAN İLK OLARAK BİZ KODLAYALIM OZAMAN DEĞİŞTİRİP SÜRELİM SAHAYA REKLAMIMIZ OLSUN HEM YAPARSANIZ HABER EDİN BANA HELEKİ SEN YAPARSIN Isko :D

Rating - 0%
BF yazmak zor değil, önemli olan düzgün bir wordlist.
0-9 A-Z bir wordlist yapın, üstüne multi-threaded ve TOR üzerinden bir bot yazın, kıramayacağınız şifre kalmaz.

Rating - 0%
Böyle programlarda seni keklerler dikkat et pyton perl dilinde yazilmişlar var onlari kullan hem kendine göre yazarsin

Rating - 0%
Böyle programlarda seni keklerler dikkat et pyton perl dilinde yazilmişlar var onlari kullan hem kendine göre yazarsin
Sadece ikisine gerek yok, her zaman demişimdir "SOurce olan her program en iyi programdır" diye, source'u olan bir program al, istediğin gibi değiştirebilirsin, istediğin gibi oynayabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,558Konular
3,269,179Mesajlar
315,409Kullanıcılar
Elis.Son Üye
Üst Alt