coın cekılısı

bılıyorum cogunuz konu yanlıs yere acıldı dıcek ama konuyu okumadan elestrı yapmayın :) cekılıs sadece gezgın uyeler ıcın gecerlıdır 4 tanede gezgın uyeye 250 coın hedıye...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bılıyorum cogunuz konu yanlıs yere acıldı dıcek ama konuyu okumadan elestrı yapmayın :) cekılıs sadece gezgın uyeler ıcın gecerlıdır 4 tanede gezgın uyeye 250 coın hedıye edılecektır tek yapmanız gereken konuyu begenıp basınızdan gecen en komık olayı anlatmanız rutbelı uyeler cekılıse katılsada kazanamayacaktır amac hem eglence hemde cekılıs dedıgım gıbı cekılıs sadece gezgınlere ozeldır cekılıs 1 ocak gunu acıklanır gezgın uyeler konuyu begenıp basından gecen en komık olayı anlatması yeterlı olucaktır

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Çok saçma ama .d
6 sene önce mi ne youtube'dan facebook nasıl çalınır yazıp video izlemiştım.Videoda kurbanınızın e-postasını bilmeniz gerekiyor demişti.
Konuyla o kadar alakasızdım ki bende kurban nedir diye google youtube falan yazıp öğrenmeye çalışmıştım. :/
(öyle aşırı komikliği yok aklıma geldi yazmak istedim eyw)

arkadaslar gezgınler cekılıse katılın yoksa bı kısı kazanıcak cekılısı varsa katılmak ısteyen gezgın katılsın cıkarsa aldınız coınlerle konuları gorebılırsınız

Çok saçma ama .d
6 sene önce mi ne youtube'dan facebook nasıl çalınır yazıp video izlemiştım.Videoda kurbanınızın e-postasını bilmeniz gerekiyor demişti.
Konuyla o kadar alakasızdım ki bende kurban nedir diye google youtube falan yazıp öğrenmeye çalışmıştım. :/
(öyle aşırı komikliği yok aklıma geldi yazmak istedim eyw)
arkadaslar cekılısımız yarın son katılan olmassa arkadasa 500 coın hedıye edılecektır burdan soz verıyorum kendısıne cekılıse katılmayı unutmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,185Konular
3,276,167Mesajlar
317,042Kullanıcılar
zaviraxSon Üye
Üst Alt