🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın
Topluluğun aktif olduğu Telegram grubuna katıl. Güncel paylaşımlar, sohbetler ve topluluk duyurularını kaçırma.
Coin farm platformunda kuş satın alarak yumurta üretme, yumurtaları coin ve külçeye çevirme ve bu varlıklarla yeniden yatırım yapma veya para çekme süreci anlatılıyor. 100 dolarlık bir yatırımın yaklaşık 3-4 ayda kendini amorti ettiği belirtiliyor. Ayrıca arkadaş davet ederek komisyon kazanma imkânından bahsediliyor ve siteye referanslı ve referanssız bağlantılar paylaşılıyor.
lookÖncelikle herkese iyi günler siteyi 4-5 sene önce kadar görmüştüm o zamanlar çok güvenilir gelmedi gözüme ama bu hafta hala aktif olduğunu gördüm o zaman başlayalım.
eywÖncelikle herkese iyi günler siteyi 4-5 sene önce kadar görmüştüm o zamanlar çok güvenilir gelmedi gözüme ama bu hafta hala aktif olduğunu gördüm o zaman başlayalım.
SağolÖncelikle herkese iyi günler siteyi 4-5 sene önce kadar görmüştüm o zamanlar çok güvenilir gelmedi gözüme ama bu hafta hala aktif olduğunu gördüm o zaman başlayalım.
EÖncelikle herkese iyi günler siteyi 4-5 sene önce kadar görmüştüm o zamanlar çok güvenilir gelmedi gözüme ama bu hafta hala aktif olduğunu gördüm o zaman başlayalım.
LeleÖncelikle herkese iyi günler siteyi 4-5 sene önce kadar görmüştüm o zamanlar çok güvenilir gelmedi gözüme ama bu hafta hala aktif olduğunu gördüm o zaman başlayalım.
EsÖncelikle herkese iyi günler siteyi 4-5 sene önce kadar görmüştüm o zamanlar çok güvenilir gelmedi gözüme ama bu hafta hala aktif olduğunu gördüm o zaman başlayalım.
TeşekkürlerÖncelikle herkese iyi günler siteyi 4-5 sene önce kadar görmüştüm o zamanlar çok güvenilir gelmedi gözüme ama bu hafta hala aktif olduğunu gördüm o zaman başlayalım.
baamTeşekkürler