Coin hakkinda

Merhaba, ben coin almak istiyorum ancak shopier ödeme diyor sanırım, satin alsam anlık yansır mı coinler ? Ve bu spyhackerz forumunu yeni buldum, herhangi bir patlama durumu...

Merhaba, ben coin almak istiyorum ancak shopier ödeme diyor sanırım, satin alsam anlık yansır mı coinler ? Ve bu spyhackerz forumunu yeni buldum, herhangi bir patlama durumu olmaz değil mi. Kalıcı forum yani.
Teşekkür ederim şimdiden

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Merhaba, ben coin almak istiyorum ancak shopier ödeme diyor sanırım, satin alsam anlık yansır mı coinler ? Ve bu spyhackerz forumunu yeni buldum, herhangi bir patlama durumu olmaz değil mi. Kalıcı forum yani.
Teşekkür ederim şimdiden
Alırken ismini yazmayı unutma. Adminler gördüğü an direk geçer herhangi bi sorunla karşılaşmazsın. İyi forumlar.

• Like
Tepkiler: Bip
Teşekkür ederim şimdiden
Merhaba @Bip, herhangi bir patlama sorunu olmaz 2005'den beri ayakta duran bir forumdasın. Aramıza hoş geldin.

Coin için ödeme yaparken açıklama kısmına kullanıcı adını yazıp @Al Simmons veya @SpyAdmin'in profiline dekont iletmen yeterli.

Bu tarz içerikleri "Yardım" kategorisine açmalısın.

132,093Konular
3,274,976Mesajlar
316,886Kullanıcılar
test2345Son Üye
Üst Alt