Rating - 100%
Bana gülüyordun hesap vermedi diye AĞSŞWĞELSĞDLWĞLDŞS@atomcu Tarafından 360 coin dolandırıldım
Bana gülüyordun hesap vermedi diye AĞSŞWĞELSĞDLWĞLDŞS
@atomcu Tarafından 360 coin dolandırıldım
Allah affetsin güldüm paran gitmemiş sonuçta buna şükret Sen qwewqwwqwwqee@atomcu Tarafından 360 coin dolandırıldım
ooo defne hanım merhabalar instan varmıdırAllah affetsin güldüm paran gitmemiş sonuçta buna şükret Sen qwewqwwqwwqee
Karımdan uzak dur 😠ooo defne hanım merhabalar instan varmıdır
Çok pardon yengede taş gibiymiş aman pardon çok güzelmiş ALLAH Mesut etsinKarımdan uzak dur 😠
Peşine düşmek nedir mi? Sözüm meclisten dışarı Böyle yorum yazanlar ya o onlardandır, yada onlardır şahsi görüşüm300 coinin peşine düşmek nedir yaben @moz 'a normalde 1k kredi vericektim 3k verdim sadmkmklsadmkşşlmsadmşlsadmşölasd
coin çok da önemli bişey değil NOT : Moz Dolandırmadı | İçimden Geldi
Ya aq önüne gelen nie karım dio bana kaç kişiyle evlendim qyiwywwwushshhKarımdan uzak dur 😠
Onlar hevesti ben gerçeğimYa aq önüne gelen nie karım dio bana kaç kişiyle evlendim qyiwywwwushshh

VALLAH'a ben kimseyi coin için tokatlamadımPeşine düşmek nedir mi? Sözüm meclisten dışarı Böyle yorum yazanlar ya o onlardandır, yada onlardır şahsi görüşüm
Sevgili değiliz ne bu yaÇok pardon yengede taş gibiymiş aman pardon çok güzelmiş ALLAH Mesut etsin
o zaman insta atabilirsin az güzellik görelimSevgili değiliz ne bu ya
Ya ya JDKSHSHSJOnlar hevesti ben gerçeğim![]()
Hadi bi insta at bAqİmYa ya JDKSHSHSJ
Erkeklerle konuşma kız kıskanıyorum 😡Ya ya JDKSHSHSJ
Onu bunu boşver de bi İnstagram Tanrı katına kanatlanması gerekiyor ne yapmalıyızHadi bi insta at bAqİm
Sebep:Erkeklerle konuşma kız kıskanıyorum 😡
En son hesabını satmiyomuydun sen?Hadi bi insta at bAqİm
Aşığım diyorum sana kadın, kıskanıyorum seni