Coinli coınbase para kazanma ve taktıgı

SpyCoin istenen konu
Rating - 0%
taktık budur fazla numarası olanlar guzel para kazanabılır [CHARGE=1]evet arkadaslar farklı e maıl uzerınden kendı adınıza maıl olusturun onek alı123 gıbı ondan sonra bu maılden hesap acın numara onaylayın sıze tanısma odulu 6 dolarlık test verıcek bazen vermedıgı oluyor umudu kesmeyın hesap arka planda kalsın sonra 10 dolarlık test verebılıyor numaralar ve ıp adresı farklı olsun kımlıge pek dıkkat etmıyorlar ama ıp ve numara faklı olsun kımlık olarak kendı kımlınızı sureklı farklı numaralardan actınız hesaplara atabılırsınız aynı numaradan hesap acmayın test vermıyor bılgınız olsun [/CHARGE]

R00T3R

Dolandırıcıdır, hiçbir konusundan dosya indirmeyin

SOYTARI
Rating - 0%
kanka coinbase sitelerin cogu scam oluyo sağlam olanlarda genellikle kimlik doğrulama ve onay süresi istiyo ki onlarda kimlikleri aldıkları verileri neye kullandıkları belli değil hiç bir firma kendine yaramayan parayı bedavaya sucuk salam sosis niyetine dağıtmaz adam her şekilde kendi karına bakar kardan kastım örnek;
Adam sana diyo ki su siteye üye ol su kodu gir 500 dolar kazan diyo fakat o 500 doları piyasada 2k yapıcanda anca öyle cekersin diyo yani firmalar şirketler her zaman kazanır ha senin kazanma ihtimalinde var ora ayrı ama her işin ucunda bir risk olduğu için risk konusuna pek bir şey söyleyemem umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.

Rating - 0%
kanka coinbase sitelerin cogu scam oluyo sağlam olanlarda genellikle kimlik doğrulama ve onay süresi istiyo ki onlarda kimlikleri aldıkları verileri neye kullandıkları belli değil hiç bir firma kendine yaramayan parayı bedavaya sucuk salam sosis niyetine dağıtmaz adam her şekilde kendi karına bakar kardan kastım örnek;
Adam sana diyo ki su siteye üye ol su kodu gir 500 dolar kazan diyo fakat o 500 doları piyasada 2k yapıcanda anca öyle cekersin diyo yani firmalar şirketler her zaman kazanır ha senin kazanma ihtimalinde var ora ayrı ama her işin ucunda bir risk olduğu için risk konusuna pek bir şey söyleyemem umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.
coınbase dedıgım fırma testler verıyor odeme yapıyor bılen bılır yanı

R00T3R

Dolandırıcıdır, hiçbir konusundan dosya indirmeyin

SOYTARI
Rating - 0%
coın fırmasına kımlıksız zaten ıslem yapamassın coınbasede yenı fırma degıl yanı kac senedır olan fırma
kac yıllık olsun veya olmasın coinbase gibi kurumsal şirketler verileriniz üzerinden sağlam paralar kaldırıyorlar bunu unutmayın neyse iyi forumlar

Rating - 0%
kac yıllık olsun veya olmasın coinbase gibi kurumsal şirketler verileriniz üzerinden sağlam paralar kaldırıyorlar bunu unutmayın neyse iyi forumlar
orası oyle zaten herkesın kımlık bılgılerı dolasıyor herkeste m.s data mevcut yasak dıye tam belırtemıyorum ısmını

Rating - 0%
Es

Rating - 0%
Biraz öyleyim 😎
Bu arada paylaşımı iyice okudum ve kesin cevap veriyorum. Aynı Kimlik ile 2 defadan fazla ödül alamazsın. Ben daha önce 2 kere aldım. Maalesef artık vermiyor.
Öyle bir şey olsaydı ilk ben paylaşırdım burada ki herkes faydalansın.
Ayrıca şu anda Türkiye başta olmak üzere çoğu bölgede bekleme listesinde.

Rating - 0%
Bu arada paylaşımı iyice okudum ve kesin cevap veriyorum. Aynı Kimlik ile 2 defadan fazla ödül alamazsın. Ben daha önce 2 kere aldım. Maalesef artık vermiyor.
Öyle bir şey olsaydı ilk ben paylaşırdım burada ki herkes faydalansın.
Ayrıca şu anda Türkiye başta olmak üzere çoğu bölgede bekleme listesinde.
Onceden veriyordu bilmiyordum valla ama ben 5 6 defa ödeme aldım veriyordu yani

131,501Konular
3,268,794Mesajlar
315,300Kullanıcılar
trklox01Son Üye
Üst Alt