Coinsiz / Taklitten Kapanan Hesabı Açma

*** Hidden text: You do not have sufficient rights to view the hidden text. Visit the forum thread! ***

kanka bu yöntem üzerinden yakın zamanda 2 adet Concierge Support admini ile iletişime geçtim ve ikisi de biz reklam ekibiyiz bir şey yapamayız tarzı şeyler söyledi ve bana form atmamı söyledi taklit açmak için günlerdir yöntem kovalıyorum ama pek fayda etmiyor gibi hiç birisi bu senin dediğin ingilizce şeklinde de deneyecem ve deneyimimi yorumlarda buraya aktaracam

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
kanka bu yöntem üzerinden yakın zamanda 2 adet Concierge Support admini ile iletişime geçtim ve ikisi de biz reklam ekibiyiz bir şey yapamayız tarzı şeyler söyledi ve bana form atmamı söyledi taklit açmak için günlerdir yöntem kovalıyorum ama pek fayda etmiyor gibi hiç birisi bu senin dediğin ingilizce şeklinde de deneyecem ve deneyimimi yorumlarda buraya aktaracam
ingilizce deneyin ve fazla destekden canlı olarak konusmayın mail ile konusma talep edin nazikçe konusma yapın mail üzerinden iletişime devam ettiğiniz zaman daha etkili olabilir

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
132,264Konular
3,278,301Mesajlar
317,306Kullanıcılar
tkalemSon Üye
Üst Alt