çok acil hatırınıza bakın (1 Viewer)

arkadaşlar ben instadan bedava reklam vermek için papara sanal kart açıp bilgilermi girdim sonrada tanıtım ödeme geçmediği için durduruldu ara sıra paparadan mail geliyor...

arkadaşlar ben instadan bedava reklam vermek için papara sanal kart açıp bilgilermi girdim sonrada tanıtım ödeme geçmediği için durduruldu ara sıra paparadan mail geliyor facebook 70 küsür ödemesini alamadı diye hukuki birşey olurmu bilgisi olanlar varsa yardım ederse sevinirm.

arkadaşlar ben instadan bedava reklam vermek için papara sanal kart açıp bilgilermi girdim sonrada tanıtım ödeme geçmediği için durduruldu ara sıra paparadan mail geliyor facebook 70 küsür ödemesini alamadı diye hukuki birşey olurmu bilgisi olanlar varsa yardım ederse sevinirm.
içinde para yoksa k*çındanmı para çekcek ?

Papara real kartım 4 aydir kapali amk İnternet alışverişine. 6400 tl çekmeye çalışıyor orospu çocuğu Google

Dostum bende paycell üzerinden sanal karttan yaptım çekim yapmaya çalışınca müşteri hizmetlerini arayıp kartım çalındı süsü vererek kartı sildirdim herhangi bir sıkıntı olmadı

Papara sanal oluşturduğun kartı sil tamamdır

Sanal Kartı Sil Veya Müşteri Hizmetlerini Ara Kaybettim Vs De

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,373Konular
3,281,935Mesajlar
320,574Kullanıcılar
brokenjeanSon Üye
Üst Alt