Acil pubg hesabımı almam gerek ama biri bana yardimcı olsun
Ekli dosyalar
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Acil pubg hesabımı almam gerek ama biri bana yardimcı olsun
Bayansanız ücretsiz , erkeksi bayansanız ücretsiz , cd seniz ücretsiz çözerim, aksi halde ücretli çözerim.Acil pubg hesabımı almam gerek ama biri bana yardimcı olsun
Tabiki bayanım ama bi türlü doğru sürüm indir diye diye alamadim ki geri hesabımı içi boş olsa amenna anlarım ama içi ful doluBayansanız ücretsiz , erkeksi bayansanız ücretsiz , cd seniz ücretsiz çözerim, aksi halde ücretli çözerim.
:AWHWAHAHQWRQWRQWRWQRWQBayansanız ücretsiz , erkeksi bayansanız ücretsiz , cd seniz ücretsiz çözerim, aksi halde ücretli çözerim.
sürüm atmışlar hesabınıza hanfendiAcil pubg hesabımı almam gerek ama biri bana yardimcı olsun
oda öyle diyor sürüm atılmış diyor KFHKLSDHFSJDBFJKDSBFDJKSBDJK bayansa çözerim.sürüm atmışlar hesabınıza hanfendi
:QWRQWRQWRQWRQWoda öyle diyor sürüm atılmış diyor KFHKLSDHFSJDBFJKDSBFDJKSBDJK bayansa çözerim.
Tabiki bayanım ama bi türlü doğru sürüm indir diye diye alamadim ki geri hesabımı içi boş olsa amenna anlarım ama içiBayansanız ücretsiz , erkeksi bayansanız ücretsiz , cd seniz ücretsiz çözerim, aksi halde ücretli çözerim.
Yahu şu hesabımı geri alıyım da:AWHWAHAHQWRQWRQWRWQRWQ
pubg destek vs ilgilenir belki denemenizi öneririm olmadı düşük bi sürümle girmeyi deneyin veya @vuk halledebilirTabiki bayanım ama bi türlü doğru sürüm indir diye diye alamadim ki geri hesabımı içi boş olsa amenna anlarım ama içi ful dolu
Işte hangisi bi türlü denedim denedim olmadıpubg destek vs ilgilenir belki denemenizi öneririm olmadı düşük bi sürümle girmeyi deneyin veya @vuk halledebilir
sürüm düşürme yazarsanız youtubeye bulabilirsiniz belki olmadı bilen birisi yardım eder elbetIşte hangisi bi türlü denedim denedim olmadı
Işte hangisi bi türlü denedim denedimpubg destek vs ilgilenir belki denemenizi öneririm olmadı düşük bi sürümle girmeyi deneyin veya @vuk halledebilir
Onu bizde biliyoruz da beyfendi bi türlü şu sürüm yüzünden giremiyoru.oda öyle diyor sürüm atılmış diyor KFHKLSDHFSJDBFJKDSBFDJKSBDJK bayansa çözerim.
Hangisi bii bulsamsürüm düşürme yazarsanız youtubeye bulabilirsiniz belki olmadı bilen birisi yardım eder elbet
0.0.0. mıydı neydi arkadaşım atıyordu ona sorarım size geri dönüş sağlarımIşte hangisi bi türlü denedim denedim
Onu bizde biliyoruz da beyfendi bi türlü şu sürüm yüzünden giremiyoru.
çok tatlı bir hanımefendi bencede yardımcı olunuz.0.0.0. mıydı neydi arkadaşım atıyordu ona sorarım size geri dönüş sağlarım
Olur tbiki0.0.0. mıydı neydi arkadaşım atıyordu ona sorarım size geri dönüş sağlarım
Bana diyecegine kendi hesabında o profilde foton fake olduğunu ve erkek olup milletin paralarini dolandirdigini hatirlatiyimKatılım 52 dakika önce
Katıldığın gibi konu acman ilginc fake oldugun belli......
Teşekkur ederim şu hesabım kurtulsun da yeterkiçok tatlı bir hanımefendi bencede yardımcı olunuz.
Milletin paralarını dolandırdığını hatırlatayım derken? Kurumsal üyeyim,Kurumsal üye forumda bol bol sıkıntısız ticaret yapanlara verilen bir rozet + PP Reel diye birşey mi dedim,Üslubuna dikkat et !Bana diyecegine kendi hesabında o profilde foton fake olduğunu ve erkek olup milletin paralarini dolandirdigini hatirlatiyim
Hayırdir dikkat etmezsem nolur kendin kaşınma önce sonra millete laf atacagina git kendi hayatina bak gardaşMilletin paralarını dolandırdığını hatırlatayım derken? Kurumsal üyeyim,Kurumsal üye forumda bol bol sıkıntısız ticaret yapanlara verilen bir rozet + PP Reel diye birşey mi dedim,Üslubuna dikkat et !
@Anais e karşı garip tavırlar ve mesnetsiz iddialar sergilediğiniz için yardımcı olmayacağım, öncelikle özür dileyiniz.Teşekkur ederim şu hesabım kurtulsun da yeterki
Senin o unvanin olsa nolur olmasa nolur once bir kendi hayatina ve karakterine nasil bir kişiliğe sahip olduğunu sorgula sonra git boş konuşmanı yapMilletin paralarını dolandırdığını hatırlatayım derken? Kurumsal üyeyim,Kurumsal üye forumda bol bol sıkıntısız ticaret yapanlara verilen bir rozet + PP Reel diye birşey mi dedim,Üslubuna dikkat et !
Dikkat edeceksin,Dolandırıcıymışım gibi konuşmayacaksin boş yere verilmedi bu rozet .Hayırdir dikkat etmezsem nolur kendin kaşınma önce sonra millete laf atacagina git kendi hayatina bak gardaş
Bu forumda yaklasik 1.5 yıldır varım ve son 5 Aydır sorunsuz ticaret yapmaktayım ne bu tripler ?Senin o unvanin olsa nolur olmasa nolur once bir kendi hayatina ve karakterine nasil bir kişiliğe sahip olduğunu sorgula sonra git boş konuşmanı yap
Napabilirim yani kimin ünvanı olup olmadığı önce insan bir kişiliği karakteri şeklinde gelir düzgünce yazar ha amenna ben para için girsem anlarım eyw sadece bu sorun için girdim insanın kendi hayatı kimin ne edip etmediği kimseyi alakadar etmezBu forumda yaklasik 1.5 yıldır varım ve son 5 Aydır sorunsuz ticaret yapmaktayım ne bu tripler ?
O ünvan olsa olmasa diyorsun da Bi o ünvanın üstüne tıkla anlarsın![]()
Kişiliğimi sorgulayacağına Tanı derım !Napabilirim yani kimin ünvanı olup olmadığı önce insan bir kişiliği karakteri şeklinde gelir düzgünce yazar ha amenna ben para için girsem anlarım eyw sadece bu sorun için girdim insanın kendi hayatı kimin ne edip etmediği kimseyi alakadar etmez
Tanımadan önce ben yüz analiz yapan insanım insanları tanımadan bile ne niyetle yaklaştığını bile gösterirlerKişiliğimi sorgulayacağına Tanı derım !