EywBakalim
EywBakalim
Açıldı mı robotun dostumbi benim bot açılmadı galiba öxlwödlwlwöz
Gerçekten bişeye gerek yok o yüzden adı Yapay Zeka zaten, mantık şu: ne kadar bakiyen olursa o kadar gösterim yapar. o yüzden gelen parayı tekrar bakiyeye yüklemek gerek, bi nevi testiyi akarken doldurmak gerek yani...
Bakin dostum
evet bro sonunda açıldı 16 $ geldi iki gündeAçıldı mı robotun dostum![]()
Maşallah maşallah dostum çok iyi gelmiş hakikaten deevet bro sonunda açıldı 16 $ geldi iki günde
Önemli Not: [Yatırım Gerektirmez] +Ödeme Kanıtlı
Çok az kişinin bu siteyi bildiğini düşünüyorum.
AI nedir?
AI, ürün ve hizmetleri tanıtmak için dijital pazarlama yapmayı hedefleyen programa dahil olan şirketlerin (Büyük ve Kodaman şirketlerin) Yapay zeka pazarlaması anlamına gelir. Bu %100 yasal, otomatik ve güvenlidir!
İşleri basitleştirmek için kafanızın karışmasını istemiyorum, adım adım gidelim isterseniz...
[/ISPOILER]
Reis ben tam anlamadım şimdi site hep arkaplanda açık mı kalsın yoksa orda benim reklamım yazan video bu açıp kalsın hep lütfen açıklaÖnemli Not: [Yatırım Gerektirmez] +Ödeme Kanıtlı
AI nedir?
AI, ürün ve hizmetleri tanıtmak için dijital pazarlama yapmayı hedefleyen programa dahil olan şirketlerin (Büyük ve Kodaman şirketlerin) Yapay zeka pazarlaması anlamına gelir. Bu %100 yasal, otomatik ve güvenlidir!
İşleri basitleştirmek için kafanızın karışmasını istemiyorum, adım adım gidelim isterseniz...
[/ISPOILER]
Dostum açık kalmasına gerek yok sistemin... I sürekli çalışıyor merak etmeReis ben tam anlamadım şimdi site hep arkaplanda açık mı kalsın yoksa orda benim reklamım yazan video bu açıp kalsın hep lütfen açıkla
+Önemli Not: [Yatırım Gerektirmez] +Ödeme Kanıtlı
AI nedir?
[/ISPOILER]
Dostum son guncellemeden sonra botun çalışma süresi biraz uzadı ama eninde sonunda çalışmaya başlıyor merak etmebenim bot açılmadı 4.günü bugün
Reklam Bakiyesi: 50 $
Para İadesi tutarınız: 0 $
Bekliyor: 0 $
yazıyor
+++Önemli Not: [Yatırım Gerektirmez] +Ödeme Kanıtlı
AI nedir?
[/ISPOILER]
Önemli Not: [Yatırım Gerektirmez] +Ödeme Kanıtlı
AI nedir?
[/ISPOILER]
Dostum ilk olarak senin bu $50 Gift kodun ile ortalama $70 kazanırsın, sistem bu $50 Gifti geri iade etmeni istiyor... Onu iade edince elinde $20 kadar kalıyor. Sen ister bu $20 I geri sisteme reklam bakiyesi olarak yukleyip devam edersin ( ama ilk çekim limiti $100 olduğu için) istersen bi $50 yükler öyle devam edersin (istatistiklere göre sisteme girip girenlerin %92 si sisteme güvenip para yukluyor dostum...) Ilk $100 çekim limitinden sonra herhangi bir limit yok istersen $10 bile çekersin... Benim tavsiyem eğer seni zorlamayacaksa en azından bi $50 yüklersen daha güzel olur senin için güzel dostum... ama buna mecbur değilsin kafana yattıysa yatırHocam sorumu görüp cevap verirsen sevinirim.Dediklerini yaptım 4 günde 70$ birikti, 50$ lık hediye çeki haliyle bitti, kazandığımı 100$ olmadan çekemiyorum sanırım. Para yatırmak yerine paranın yatacağı gün geldiğinde hiç çekmeden reklam bütçesine aktarabilir miyim?(20 gün,18 gün vs. olayından bahsetmeye çalıştım)
Eyvallah dostumDeniyorum
hocam merhaba 3. daha bot çalışmadı dahaDostum ilk olarak senin bu $50 Gift kodun ile ortalama $70 kazanırsın, sistem bu $50 Gifti geri iade etmeni istiyor... Onu iade edince elinde $20 kadar kalıyor. Sen ister bu $20 I geri sisteme reklam bakiyesi olarak yukleyip devam edersin ( ama ilk çekim limiti $100 olduğu için) istersen bi $50 yükler öyle devam edersin (istatistiklere göre sisteme girip girenlerin %92 si sisteme güvenip para yukluyor dostum...) Ilk $100 çekim limitinden sonra herhangi bir limit yok istersen $10 bile çekersin... Benim tavsiyem eğer seni zorlamayacaksa en azından bi $50 yüklersen daha güzel olur senin için güzel dostum... ama buna mecbur değilsin kafana yattıysa yatır
+++++++Robot durumu: İşte oldu bugün
Reklam Bakiyesi: 0 $
Para İadesi tutarınız: 0 $
Bekliyor: 0 $
böyle yazıyor başladı mı? herhangi bi şey yapacak mıyız sonrasında? gelen paraları geri sisteme nasıl aktarabiliriz bunlarla ilgili detaylı bir rehber hazırlarsanız her soruya ayrı ayrı cevap verip yorulmamış olursunuz. Saygılar
Dostum 48 saat kadar sonra hatta biraz daha geçebilir, robot aktif olur ve bir iki gün içerisinde de reklam gösterimleri başlar... sonrasında satışların gelmeye baslar insallahhocam uye oldum, 50 dolar gift yukledim, ancak hicbir ayar yok. sistemde hicbirsey onay verilmiyor tanımlama yapılmıyor. garip bir sitem
Oturup satışların gelmesini bekleyeceksin dostum hepsi bu kadar4 gün bekledim ve bot çalışıyor bundan sonra tam olarak ne yapmam gerek anlamadım 0$ cashback var
Dostum DM den yazdım sana+++++++