Rating - 0%
Merhaba, eskiden major olmak zordu, herkes major olmak için uğraşırdı bende dahil. Fakat şimdi herkes major, bence azaltılmalı.
ayrı bir yetki açılabilir bence major fazla, 2018den beri amacım forumda buyduAdamlar aktif kanka konuları var mecbur vermekm zorundalar. Evet eskiden daha fazla uğraş gerekliydi haklısın.
dostum alınmana gerek yok, eskilerden olduğun belliValla ben majoru eskilerden olduğum için aldım eğer rahatsız olanlar var ise söyleyip benden alabilirler bizi bilen biliyor zaten member olarakta takılırız problem yok![]()

rütbe şemasında eskilerden vs yazıyor meclede iyi anlaşıyoruz hakettiğimi düşünüyorumdaha dün 181 mesaj ve 167 like ile major oldun birde şikayet mi ediyorsun![]()
mantıklı.Şahsen genel bir rütbe sıfırlanması yapılıp herkesin gezgine düşürülmesi ve düşürmeden sonra aktif olanların rütbelerenin yükselmesi gerekiyor.
Mantıklı. Ama gezgin olmasın amk bir sik yapamıyoruz üst tabaka naysŞahsen genel bir rütbe sıfırlanması yapılıp herkesin gezgine düşürülmesi ve düşürmeden sonra aktif olanların rütbelerenin yükselmesi gerekiyor.
yok haşa alınmadım amacım rütbenin boş olduğu amaç birlikdostum alınmana gerek yok, eskilerden olduğun belli![]()
Majör için 6 ay uğraşan var ve eskiden en düşük mesaj like oranıyla majör olan bendim ondada 400/400 dü sayısırütbe şemasında eskilerden vs yazıyor meclede iyi anlaşıyoruz hakettiğimi düşünüyorum![]()
bencede.En çok mesaj ve beğeni alan ilk 20 kişi Major olsun. Listeden düştüğünde majorluk da alınsın. Böylece gerçekten major olmak isteyen ya da major olarak devam etmek isteyen sürekli faydalı konular açar. Zaten konu boşsa yetkili kişiler kilidi vurur.
benim zamanımda ( 2018 ) böyle bişey yoktu herkes emek verirdi ona göre rütbe alırdı bak code redin like mesajlarına bana bak anlarsın demek istediğimi. Konu ironik olmuşrütbe şemasında eskilerden vs yazıyor meclede iyi anlaşıyoruz hakettiğimi düşünüyorum![]()
Haklısın, "En çok mesaj ve beğeni alan ilk 20 kişi Major olsun. Listeden düştüğünde majorluk da alınsın. Böylece gerçekten major olmak isteyen ya da major olarak devam etmek isteyen sürekli faydalı konular açar. Zaten konu boşsa yetkili kişiler kilidi vurur." yorumunu destekliyorum.benim zamanımda ( 2018 ) böyle bişey yoktu herkes emek verirdi ona göre rütbe alırdı bak code redin like mesajlarına bana bak anlarsın demek istediğimi. Konu ironik olmuş
Aynen dayı cok iyi hatirliyorum major oldugumda tam 1 yıl gecmisti spydaki üyeligim. Forumda konum olmamasına bakmayın bi ara @Nobody ile heyecanlı dakikalar sonucu siberlik oluyoduk ( Yazılımcıya RATbenim zamanımda ( 2018 ) böyle bişey yoktu herkes emek verirdi ona göre rütbe alırdı bak code redin like mesajlarına bana bak anlarsın demek istediğimi. Konu ironik olmuş
) konularımı yetkim varken silmiştim.haklısın dostum <3Rütbe kalite için bir ölçüt değildir dostum burası full Majorde olsa bu forumdan bir şey eksiltmez he bununla beraber rütbede insana birşey katmaz şuan burada major olup zamanında sunucuların içinden geçende var 1-2 eski methodla bypass yapanda bu sanalda ya en iyisi olacaksın baktın yeteneğin yok olamıyorsun o zaman yeteneğinin olduğu alana yöneleceksin buradanda İnsan (Dost) kazanmaya bakacaksın. Sonunda saçmalamış olabilirim ama dediklerimi anlayan olur herhalde yani inşallah