Çok fazla major var

Rating - 0%
Merhaba, eskiden major olmak zordu, herkes major olmak için uğraşırdı bende dahil. Fakat şimdi herkes major, bence azaltılmalı.

Kare 

Kare Kurt
Rating - 0%
Adamlar aktif kanka konuları var mecbur vermekm zorundalar. Evet eskiden daha fazla uğraş gerekliydi haklısın.

Rating - 0%
Valla ben majoru eskilerden olduğum için aldım eğer rahatsız olanlar var ise söyleyip benden alabilirler bizi bilen biliyor zaten member olarakta takılırız problem yok :)

N

Nobody

daha dün 181 mesaj ve 167 like ile major oldun birde şikayet mi ediyorsun çee

Rating - 0%
Şahsen genel bir rütbe sıfırlanması yapılıp herkesin gezgine düşürülmesi ve düşürmeden sonra aktif olanların rütbelerenin yükselmesi gerekiyor.

Rating - 0%
En çok mesaj ve beğeni alan ilk 20 kişi Major olsun. Listeden düştüğünde majorluk da alınsın. Böylece gerçekten major olmak isteyen ya da major olarak devam etmek isteyen sürekli faydalı konular açar. Zaten konu boşsa yetkili kişiler kilidi vurur.

SkullZ 

anlamazdin.py
Rating - 100%
Arkadaşlar, burada iyi güzel konuşuyorsunuz da bu yönetimin bileceği iş. Bu işi onlara bırakın, onlar zaten en iyisini bilecektir.

Rating - 0%
benim zamanımda ( 2018 ) böyle bişey yoktu herkes emek verirdi ona göre rütbe alırdı bak code redin like mesajlarına bana bak anlarsın demek istediğimi. Konu ironik olmuş
Haklısın, "En çok mesaj ve beğeni alan ilk 20 kişi Major olsun. Listeden düştüğünde majorluk da alınsın. Böylece gerçekten major olmak isteyen ya da major olarak devam etmek isteyen sürekli faydalı konular açar. Zaten konu boşsa yetkili kişiler kilidi vurur." yorumunu destekliyorum.

Kare 

Kare Kurt
Rating - 0%
benim zamanımda ( 2018 ) böyle bişey yoktu herkes emek verirdi ona göre rütbe alırdı bak code redin like mesajlarına bana bak anlarsın demek istediğimi. Konu ironik olmuş
Aynen dayı cok iyi hatirliyorum major oldugumda tam 1 yıl gecmisti spydaki üyeligim. Forumda konum olmamasına bakmayın bi ara @Nobody ile heyecanlı dakikalar sonucu siberlik oluyoduk ( Yazılımcıya RAT çee ) konularımı yetkim varken silmiştim.
Tekrar böyle olsa hos olurdu aslında :)

Rating - 0%
Rütbe kalite için bir ölçüt değildir dostum burası full Majorde olsa bu forumdan bir şey eksiltmez he bununla beraber rütbede insana birşey katmaz şuan burada major olup zamanında sunucuların içinden geçende var 1-2 eski methodla bypass yapanda bu sanalda ya en iyisi olacaksın baktın yeteneğin yok olamıyorsun o zaman yeteneğinin olduğu alana yöneleceksin buradanda İnsan (Dost) kazanmaya bakacaksın. Sonunda saçmalamış olabilirim ama dediklerimi anlayan olur herhalde yani inşallah

Rating - 0%
Rütbe kalite için bir ölçüt değildir dostum burası full Majorde olsa bu forumdan bir şey eksiltmez he bununla beraber rütbede insana birşey katmaz şuan burada major olup zamanında sunucuların içinden geçende var 1-2 eski methodla bypass yapanda bu sanalda ya en iyisi olacaksın baktın yeteneğin yok olamıyorsun o zaman yeteneğinin olduğu alana yöneleceksin buradanda İnsan (Dost) kazanmaya bakacaksın. Sonunda saçmalamış olabilirim ama dediklerimi anlayan olur herhalde yani inşallah
haklısın dostum <3

131,628Konular
3,269,869Mesajlar
315,632Kullanıcılar
ZexerSon Üye
Üst Alt