Satım Çok sağlam webmail satılıktır (1 Viewer)

Vallaha agalar kime baksam webmail satıyor hemen hemen hiç biri sağlam değil,en azından çoğu webmaile para vererek alan biri kimi diyorum Neyse geçelim konuya Günlük...

Vallaha agalar kime baksam webmail satıyor hemen hemen hiç biri sağlam değil,en azından çoğu webmaile para vererek alan biri kimi diyorum
Neyse geçelim konuya
Günlük, saatlik,dakikalık vs limiti yok
Diyelim ki bir haftalık aldınız patlarsa yeniden veririm webmail,mail delivery hatası çok az verir ama bir yerden sonra fazla vermeye başlarsa yeni webmail veririm
Günlük 40 TL
Haftalık 150 TL
Aylık 240 TL
+Taslak hediyye ediyorum
Daha dün gece 2-3k bastım 2 tane düştü,basmaya da devam ediyordum

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Vallaha agalar kime baksam webmail satıyor hemen hemen hiç biri sağlam değil,en azından çoğu webmaile para vererek alan biri kimi diyorum
Neyse geçelim konuya
Günlük, saatlik,dakikalık vs limiti yok
Diyelim ki bir haftalık aldınız patlarsa yeniden veririm webmail,mail delivery hatası çok az verir ama bir yerden sonra fazla vermeye başlarsa yeni webmail veririm
Günlük 40 TL
Haftalık 150 TL
Aylık 240 TL
+Taslak hediyye ediyorum
Daha dün gece 2-3k bastım 2 tane düştü,basmaya da devam ediyordum
Ben web mail satmıyorum ancak kendini iyi göstermek için diğer insanları gömme bence dostum, bu piyasa da kimse bir birinden iyi değildir herkes aynı b*k un laciverti.

Ben web mail satmıyorum ancak kendini iyi göstermek için diğer insanları gömme bence dostum, bu piyasa da kimse bir birinden iyi değildir herkes aynı b*k un laciverti.
İsim vermedim ki,genel olarak kullandığım webmailler hakkında fikir bildirdim benim de mailimi kullanıp beyenmeyenler bunu söyleye bilir

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,191Konular
3,282,847Mesajlar
319,521Kullanıcılar
Üst Alt