Satım Çok sağlam webmail satılıktır

Neyron 

Kahbelere inat zirvedeyiz
Rating - 83.3%
Vallaha agalar kime baksam webmail satıyor hemen hemen hiç biri sağlam değil,en azından çoğu webmaile para vererek alan biri kimi diyorum
Neyse geçelim konuya
Günlük, saatlik,dakikalık vs limiti yok
Diyelim ki bir haftalık aldınız patlarsa yeniden veririm webmail,mail delivery hatası çok az verir ama bir yerden sonra fazla vermeye başlarsa yeni webmail veririm
Günlük 40 TL
Haftalık 150 TL
Aylık 240 TL
+Taslak hediyye ediyorum
Daha dün gece 2-3k bastım 2 tane düştü,basmaya da devam ediyordum

Rating - 100%
Vallaha agalar kime baksam webmail satıyor hemen hemen hiç biri sağlam değil,en azından çoğu webmaile para vererek alan biri kimi diyorum
Neyse geçelim konuya
Günlük, saatlik,dakikalık vs limiti yok
Diyelim ki bir haftalık aldınız patlarsa yeniden veririm webmail,mail delivery hatası çok az verir ama bir yerden sonra fazla vermeye başlarsa yeni webmail veririm
Günlük 40 TL
Haftalık 150 TL
Aylık 240 TL
+Taslak hediyye ediyorum
Daha dün gece 2-3k bastım 2 tane düştü,basmaya da devam ediyordum
Ben web mail satmıyorum ancak kendini iyi göstermek için diğer insanları gömme bence dostum, bu piyasa da kimse bir birinden iyi değildir herkes aynı b*k un laciverti.

Neyron 

Kahbelere inat zirvedeyiz
Rating - 83.3%
Ben web mail satmıyorum ancak kendini iyi göstermek için diğer insanları gömme bence dostum, bu piyasa da kimse bir birinden iyi değildir herkes aynı b*k un laciverti.
İsim vermedim ki,genel olarak kullandığım webmailler hakkında fikir bildirdim benim de mailimi kullanıp beyenmeyenler bunu söyleye bilir

131,557Konular
3,269,174Mesajlar
315,409Kullanıcılar
Elis.Son Üye
Üst Alt