Çok Yüksek Kazançlı bir Projem için Maddi Ortak arıyorum

Merhaba Arkadaşlar İllegal tabanlı bir projem için ortak arıyorum iş hakkında detayı sizlere vereceğim fakat SERMAYE Eksiğim var bu sebele ortak arıyorum aylığa vurunca yarım...

Merhaba Arkadaşlar İllegal tabanlı bir projem için ortak arıyorum iş hakkında detayı sizlere vereceğim fakat SERMAYE Eksiğim var bu sebele ortak arıyorum aylığa vurunca yarım milyon ciro hedefleyen bir iş ( adam başı ) Sermayesini tamamlamaya çalışıyorum ortak bulabilirsem çok iyi olur umarım Sermayesi olmayan yazmaz boş vakit çalmayız karşılıklı olarak
TELEGRAM
darbe0515
WHATSAPP
+62 831-3635-8025

Merhaba Arkadaşlar İllegal tabanlı bir projem için ortak arıyorum iş hakkında detayı sizlere vereceğim fakat SERMAYE Eksiğim var bu sebele ortak arıyorum aylığa vurunca yarım milyon ciro hedefleyen bir iş ( adam başı ) Sermayesini tamamlamaya çalışıyorum ortak bulabilirsem çok iyi olur umarım Sermayesi olmayan yazmaz boş vakit çalmayız karşılıklı olarak
TELEGRAM
darbe0515
WHATSAPP
+62 831-3635-8025
ÖM yoluyla detaylandırabilirmisin?

TELEGRAM
darbe0515
WHATSAPP
+62 831-3635-8025
aıjajsjwuwue

131,683Konular
3,270,332Mesajlar
315,754Kullanıcılar
jujuk123Son Üye
Üst Alt