mectruy ile beraber kurucaz diyince sana güvendim olur dedim IOWQHEIOWHQEHWQEWQ
gandırmış seni demek

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
mectruy ile beraber kurucaz diyince sana güvendim olur dedim IOWQHEIOWHQEHWQEWQ

ne bok ki yaptıkları iş ne olsun 
shell basmaya çalışmıştım bi ara asdkjddfnsadfd k2@Anarchosa
Alper_Seyyar_AvaGiderken_Avlanarak_Sikiş_mp4 YAYINDA puhahaha , taslaktan bakıyorum

son bikaç dokunuş yapabilirsin abi yani yazılması gereken herşey yazıldı bana göre@Anarchosa haber bittimi ? yayınlıyorum ?
@Byb!r@ alper hacklemiş adam, nasıl bu sayılmaz diye birşey olurmu hiç![]()

bu sayılmaz bir daha@Anarchosa haber bittimi ? yayınlıyorum ?
@Byb!r@ alper hacklemiş adam, nasıl bu sayılmaz diye birşey olurmu hiç![]()

Ne dedin Shell sitemi hackledilerBeyler no problem sibersuclar la mucadele dairesinden geliyom![]()

Beyler no problem sibersuclar la mucadele dairesinden geliyom![]()
ben seni bu yüzden seviyorum abi idolum benim bee <3Geçmiş olsun aslanim index yiye yiye atmasini ögrenirsin
çüşş bune olmBu haber bana yapılsa birdaha internete girmemOha @Anarchosa bu nasıl haber yayınlamak böyleçüşş bune olm

hah qw:EQW: bez bağlıcan moruq :WQE:WQBu haber bana yapılsa birdaha internete girmem
6 ay götümü tutarak gezerim![]()
Yasim 18 gelde sikiyim seni amq dolüyanlış anlama bro , uzun zamandır senin gibi gerizekalısını bu forumda görmemiştim. yaşın 10 falansa lafımı geri alıyorum. Beynin yokmuş gibi yazıyorsun , şuanda tüm yorumlarını tek tek okuyorum gerçekten allah ailene sabır versin.
pişt yakışıklı az sakin ol istersenYasim 18 gelde sikiyim seni amq dolü
sakin ol krdşm. s.kleme geçYasim 18 gelde sikiyim seni amq dolü
Yav abi bunlar hem benim verdigim shell i silip kendi shellerini sokuyo hemde fenerbahce bizimdi diyopişt yakışıklı az sakin ol istersen
ne bok yerlerse yesinler s.kleme kardeşim s.klersen çok ezmeye yol ararlar umursama.Yav abi bunlar hem benim verdigim shell i silip kendi shellerini sokuyo hemde fenerbahce bizimdi diyo
sen rahat ol ben ayar çekicem onlaraYav abi bunlar hem benim verdigim shell i silip kendi shellerini sokuyo hemde fenerbahce bizimdi diyo

Sagol kardesim moral verdinne bok yerlerse yesinler s.kleme kardeşim s.klersen çok ezmeye yol ararlar umursama.![]()
Aynı Forum İçerisindesiniz Bu Neyin Davası Kardeşim Hem O Hack Yiyen Hack Yer Yazısından Seni Bir Güzel Ararlar RedHackcilere Neler Yapıldığını Az Çok Biliyorsun Azcık Yardımlaşma Sevgi Saygı Kardeşlik Dostluk İçinde Olmanız Gerekli Bunlara Göz Aldırmak Yerine Aynı Platforumda Kendinize Hasım Kesilmek Çok Saçma Olur Ondan Diyorum İki Tarafta Haksız.@Anarchosa Ip adresin mal gibi acikta kapina dayandilarmi gorurum
Yasim 18 gelde sikiyim seni amq dolü