Combo edit yardım

merhaba, bir database indirdim fakat içerisinde başta olmak üzere sırayla aralarında boşlukta var karışık halde "user-mail-ıp adresi-hash " şeklinde karışık bir combo var, bunu...

merhaba, bir database indirdim fakat içerisinde başta olmak üzere sırayla aralarında boşlukta var karışık halde "user-mail-ıp adresi-hash " şeklinde karışık bir combo var, bunu mail:hash olarak nasıl çıkartabilirim 2 adet combo tool indirdim fakat yardımı olmadı ayrıca emeditor ilede olmadı, hangi programlar yardımcı olur bunu düzenlememde bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?? Saygılar.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
AccessDiver + Notepat++ bu ikisi ile yapabilirsiniz

1
Kod:
notepat++ ile bu : işareti koy boşluklara
2 AccessDiver Comboyu aç solda kalan save et sagda kalan save et ayrı ayrı sagda kalanı yeniden aç bu çekilde mail hash çıkar ayrı ayrı

merhaba, bir database indirdim fakat içerisinde başta olmak üzere sırayla aralarında boşlukta var karışık halde "user-mail-ıp adresi-hash " şeklinde karışık bir combo var, bunu mail:hash olarak nasıl çıkartabilirim 2 adet combo tool indirdim fakat yardımı olmadı ayrıca emeditor ilede olmadı, hangi programlar yardımcı olur bunu düzenlememde bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?? Saygılar.

tamamdır hallettim çok teşekkürler, kullanışlı programmış :) fakat online reverse hash tool nedense çalışmıyor anlamadım normalde çalışan program çalışmıyor başka program bakıyorum şimdi, teşekkürler tekrar

online reverse hash tool Neden Çalışmıyor
Ayarlar inine bakarsanız orda kıran siteleri görebilirsiniz o siteler 5-10 yıl önceki siteler güncellerseniz siteleri çalışır

yardım edeceklerdr

baya bir araştırdım ve anladığım kadarıyla hiçbir tool un ve sitenin hash leri çözmemesinin sebebi hashlerin ücretli olmasıymış, yani combo nun çekildiği site ücretli hash kullanıyormuş çözemesinler diye sanırım sebebp budur, fakat dün yoruma attığım site hashleri çözüyor fakat bunu nasıl config yaparız veya mümkün mü yada tool a nasıl ekleriz??

Arkadaşım araştırdım diyorsun verdigin site çakma site bunun kırdıgını pc bile kırabilirsiniz hashes bir site vardı kapandı bu ondan sonra ortaya çıktı çakma

Not Çok ban atıyor burda taratmak için saglam proxy yer openbullet için yaptımda digerine token yeri yok düz mantıkla çalışıyor

Arkadaşım araştırdım diyorsun verdigin site çakma site bunun kırdıgını pc bile kırabilirsiniz hashes bir site vardı kapandı bu ondan sonra ortaya çıktı çakma

Not Çok ban atıyor burda taratmak için saglam proxy yer openbullet için yaptımda digerine token yeri yok düz mantıkla çalışıyor
çakma mı bilmiyordum fakat başka sitede çözmüyor ayrıca pc de combo daki hashleri çözmek için 5 belki 6 program indirip denedim hiçbiri çözmedi sadece bu site çözüyor bende anlamadım neden olduğunu, neyse yinede teşekkür ederim sorun yok

132,041Konular
3,274,363Mesajlar
316,818Kullanıcılar
gerrehosSon Üye
Üst Alt