Selamlar bir Cookie Stealer yapmak istiyorum ama böyle ezik büzük bir şey değil sağlam bir stealer ve exe halinde discord webhook yönlendirmesi ile de olabilir. Bunları...

Selamlar bir Cookie Stealer yapmak istiyorum ama böyle ezik büzük bir şey değil sağlam bir stealer ve exe halinde discord webhook yönlendirmesi ile de olabilir. Bunları yapabilecek herhalde birisi varsa bana her detayına kadar öğretsin cookie çevirmesine kadar. Ücretli bir şekil de fiyat tartışılır - Gerçekten istediğim kalite de olursa kat kat fazla öderim parasını

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Selamlar bir Cookie Stealer yapmak istiyorum ama böyle ezik büzük bir şey değil sağlam bir stealer ve exe halinde discord webhook yönlendirmesi ile de olabilir. Bunları yapabilecek herhalde birisi varsa bana her detayına kadar öğretsin cookie çevirmesine kadar. Ücretli bir şekil de fiyat tartışılır - Gerçekten istediğim kalite de olursa kat kat fazla öderim parasını
kolay gelsin

cookieleri çalıp milletin hesaplarına o cookiler ile giriş yapabiliyorum eğer bunu öğrenmek istiyorsan yaz bana
telegram: @qloza

Aga 44Caliber indiricen sonra Bi Visual Studio 2019 un olmali giriceksin 44caliber.sln e sonra dcde sunucu acicaksin yeni webhook olusturucaksin linki kopyalayip 44caliber.sln de bir satir var "defaultwebhook" o satira yapistirip kayd edeceksen aga sen tg gel orda videolu bi sekilde anlatayim tg : @abushexe

Aga 44Caliber indiricen sonra Bi Visual Studio 2019 un olmali giriceksin 44caliber.sln e sonra dcde sunucu acicaksin yeni webhook olusturucaksin linki kopyalayip 44caliber.sln de bir satir var "defaultwebhook" o satira yapistirip kayd edeceksen aga sen tg gel orda videolu bi sekilde anlatayim tg : @abushexe
Çevirmesini de bilmem lazım dayı

Şöyle bir şey sorsam? Xss olmadan nasıl cookie alacaksın? Stored xss var, lakin bu konu demode bir konu.

Xss keşfetseniz bile, insanlara linki tıklattırmak kolay olmayacak.

Google ve apple bizim en büyük başbelası :/

133,471Konular
3,282,320Mesajlar
319,070Kullanıcılar
BlazyReallSon Üye
Üst Alt