Kızı gördükleri yerde taşlıyorlarmış
eğitim seviyesinden dolayımı böyleyiz yoksa doğuştan genlerimizmi bozuk nedir bu gerizekalılık anlamıyorum.
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Kızı gördükleri yerde taşlıyorlarmış çee eğitim seviyesinden dolayımı böyleyiz yoksa doğuştan genlerimizmi bozuk nedir bu gerizekalılık anlamıyorum.
eğitim seviyesinden dolayımı böyleyiz yoksa doğuştan genlerimizmi bozuk nedir bu gerizekalılık anlamıyorum.
Kızı gördükleri yerde taşlıyorlarmışeğitim seviyesinden dolayımı böyleyiz yoksa doğuştan genlerimizmi bozuk nedir bu gerizekalılık anlamıyorum.
Türkiye adına değil Çorum adına konuş üstad Bu Çorum Halkı kadar gerizekalı millet bilmiyorum 5 yıl giresunda 5 yıl merzifonda 5 yıl amasya da kaldım 1 yıl çoruma geldim yemin ederim tamamı Akp yalakası Allah diyecek şekilde bürünmüş Her boka atlar her boku bildiğini idda eden toplumdur9
böyle bir söz vardı sanırımeyw kardeşşimdi kardeşim napiyosun biliyomusun çorumdan izmire ilk ötübüsle geliyorsun medeniyete 100 yil ilerde başlamiş oluyorsun
nigde belediye corum spora ne koyduydu be play offtaÇorumluyum Ve çorumda yaşıyorum aSD:A
olm o zaman çorumda ne türbanlı sikişleri dönüyordur haTürkiye adına değil Çorum adına konuş üstad Bu Çorum Halkı kadar gerizekalı millet bilmiyorum 5 yıl giresunda 5 yıl merzifonda 5 yıl amasya da kaldım 1 yıl çoruma geldim yemin ederim tamamı Akp yalakası Allah diyecek şekilde bürünmüş Her boka atlar her boku bildiğini idda eden toplumdur9
olm o zaman çorumda ne türbanlı sikişleri dönüyordur ha