[ÇÖZÜLDÜ] script paylaşan sloker denen arkadaşdan şikayetçiyim. /hesabım çekildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
31f12101-2903-45aa-92d8-e412168c2de2.jpg 01eeff55-28ce-44a7-bb54-90c781828450.jpg

68406091-8f03-410e-baa4-648343e4efd8.jpg 37313516-0187-41e0-aaec-bbe58b5516b5.jpg

arkadaşlar @slokerxlegend1 denen arkadaştan telegramda sc aldım ve scden api kaldırılmasını sadece txt ile hesap çekceğimi söyledim. bende 2 kere farklı sitelere sc kurdugumda bir çok hesabın haddinden fazla bir şekilde şifresi yanlış verildiğini gördüm. bugün son anda hesaba girerken faktöre yakalandım .

SM YOLU İLE RESİMDE GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ SM ÇEKERKEN HESABA BAŞKA BİRİSİNİN GİRDİĞİNİ GÖRDÜM. VE BU KİŞİYE SLOKERİN BENİM SİTEME DÜŞEN HESABI ARKADAŞA ( AL BENDEN OLSUN GİR HESABI KENDİNE ÇEK ) CÜMLESİNİ KURDUGUNU HESABA GİREN ARKADAŞIN AĞZINDAN ÖĞRENDİM.

TELEGRAMDA SPYHACKERZ GRUBUNUN YÖNETİCİSİ SAMET KARDEŞİM GRUPTAN ATMIŞTIR . BU FORUMDANDA UZAKLAŞTIRILMASINI TALEP EDİYORUM . ARZ EDERİM. @Anarchosa @Mectruy @BraveHeart

Rating - 90%
Ekli dosyayı görüntüle 34193 Ekli dosyayı görüntüle 34194

Ekli dosyayı görüntüle 34195 Ekli dosyayı görüntüle 34196

arkadaşlar @slokerxlegend1 denen arkadaştan telegramda sc aldım ve scden api kaldırılmasını sadece txt ile hesap çekceğimi söyledim. bende 2 kere farklı sitelere sc kurdugumda bir çok hesabın haddinden fazla bir şekilde şifresi yanlış verildiğini gördüm. bugün son anda hesaba girerken faktöre yakalandım .

SM YOLU İLE RESİMDE GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ SM ÇEKERKEN HESABA BAŞKA BİRİSİNİN GİRDİĞİNİ GÖRDÜM. VE BU KİŞİYE SLOKERİN BENİM SİTEME DÜŞEN HESABI ARKADAŞA ( AL BENDEN OLSUN GİR HESABI KENDİNE ÇEK ) CÜMLESİNİ KURDUGUNU HESABA GİREN ARKADAŞIN AĞZINDAN ÖĞRENDİM.

TELEGRAMDA SPYHACKERZ GRUBUNUN YÖNETİCİSİ SAMET KARDEŞİM GRUPTAN ATMIŞTIR . BU FORUMDANDA UZAKLAŞTIRILMASINI TALEP EDİYORUM . ARZ EDERİM. @Anarchosa @Mectruy @BraveHeart
İyi Akşamlar Sevgili Spyhackerz Telegram Grubu Kullanıcıları , Sloker Adıma Tokatçı Diyenlere İtibar Etmeyiniz , Aslında Konu Yanlış Birşey @RustyWrist Sattığım Scriptte Telegram Botunu Değiştirmemiş Ve Bastığı Hesaplarından Birini Chivas A Çektirdim Ama Onun Olduğunu Bilmiyordum Müşterilerime Asla Yüz Üstü Bırakmam Bu Konuda Benim Scriptler YouTube da Pub Olduğu İçin İndirip Kullananlar Var Onların Bazıları Telegram Botunu Değiştirmediği İçin Bana Düştüğünü Sandım Ücretsiz Kullanan Kişilerinkini Çekerim Fakat Ücretli Alıp Müşterilerimkini Asla Çekmem Konu Bu @RustyWrist Bunu Anlayışla Görmesini Talep Ederim. İyi Akşamlar SLOKER

Konuya Adminlerin Bakıp İlgilenmesini Talep Ederim Ben Şerefimle İşimi Yaptım Bugüne Kadar Çok Saçma Konu Ama Adamda Haklı Dediğim Gibi Scnin Pub Edildğini Düşünüp Ücretsiz Kullanan Kişi Değiştirmemiş Olarak Düşündüm

Artık Karar Yönetimde

@Mectruy @SkullZ @SpyAdmin

SkullZ 

anlamazdin.py
Rating - 100%
İyi Akşamlar Sevgili Spyhackerz Telegram Grubu Kullanıcıları , Sloker Adıma Tokatçı Diyenlere İtibar Etmeyiniz , Aslında Konu Yanlış Birşey @RustyWrist Sattığım Scriptte Telegram Botunu Değiştirmemiş Ve Bastığı Hesaplarından Birini Chivas A Çektirdim Ama Onun Olduğunu Bilmiyordum Müşterilerime Asla Yüz Üstü Bırakmam Bu Konuda Benim Scriptler YouTube da Pub Olduğu İçin İndirip Kullananlar Var Onların Bazıları Telegram Botunu Değiştirmediği İçin Bana Düştüğünü Sandım Ücretsiz Kullanan Kişilerinkini Çekerim Fakat Ücretli Alıp Müşterilerimkini Asla Çekmem Konu Bu @RustyWrist Bunu Anlayışla Görmesini Talep Ederim. İyi Akşamlar SLOKER

Konuya Adminlerin Bakıp İlgilenmesini Talep Ederim Ben Şerefimle İşimi Yaptım Bugüne Kadar Çok Saçma Konu Ama Adamda Haklı Dediğim Gibi Scnin Pub Edildğini Düşünüp Ücretsiz Kullanan Kişi Değiştirmemiş Olarak Düşündüm

Artık Karar Yönetimde

Konunun böyle olduğunu anlamamız için, @muhammet7777 varolan scripti @Lastromance e link olarak yollar mısın?

Rating - 0%
Konunun böyle olduğunu anlamamız için, @muhammet7777 varolan scripti @Lastromance e link olarak yollar mısın?
ya hocam mesele script değil ben ona telegram botunu kullanmıyacagım ekleme dedim . txt li kullanıyorum sc apili olsa bile. hadi diyelim ben api oldugunu unuttum kral . adam benim siteme düşen hesabı kendi apisi ekli oldugu için kendisine düşüyor ayrıyeten . ve bunu direk başka bir arkadaşına benim sana hediyem olsun diyor. 68406091-8f03-410e-baa4-648343e4efd8.jpg

ssde görüldüğü gibi bana düşen hesabı telegramdaki @chiiivasregall denen arkadaşa ücretsiz salıyor . fakat benim siteme düştü hesap.
lütfen gerekeni yapınız . scnin apili olup olmaması önemli değil adam kendi apisini girili bırakmış ben txt kullanıcam dedim.
bunun burada yaptıgı hata ise bana düşen hesabı gidip başkasına salması . lütfen gerekeni yapınız arz ederim.

Rating - 0%
müşteri api kaldırılmasını söylemiş sloker de masummuş gibi sadece ÜCRETSİZ sclerden çektiğini söylemiş dşlaspşdkapd
sloker ban yermisin lütfen

Rating - 90%

Artık Karar Yönetimde

Veznan

Anyway, keep going!
Rating - 100%
Slokerin hiçbir dil bilmediğini ve kendi emeğiyle yaptığı hiçbir şeyin olmadığını düşünüyorum . Sadece başkalarından aldığı şeyleri birkaç dk düzenliyor . Coder rütbesi de yanlış kişilerde . Bu forumda coder rütbesi olup da bana telegramdan hiçbir dil bilmediğini itiraf eden başka üyeler de olmuştur . Geçen yıl da boneless konu çalarak coder olmuştu sonra da forumun en büyük tokatçılardan oldu . Sloker hakkında burda ve telegramda birçok şikayet konusu açıldı ama hiçbir şikayet umurunda olmadı . Sabahtandır 4 kezdir üstteki yazıyı koplalayıp yapıştırıyor . Arkadaşım bundan sc aldığında hatalar çıkmıştı . Sloker düzelttim deyip 3 saat aralıksız uğraştırıp 6 kere düzeldi demişti ama hiçbirinde düzeltememişti . Hata da çok küçükmüş yani . Bilmediği burdan belli .

Lastromance

İyi bir oyunun, son söze ihtiyacı yoktur.
Rating - 100%
Karar verilmiştir;

@slokerxlegend1 adlı arkadaş scripti satarken “TELEGRAM BOTLU” adı altında belirtme yapmış. Sen adama botu sil dediğin zaman adam sadece o satırda değil 4 5 satırda değişiklik yapmalı.

@muhammet7777 Senin burda yapman gereken tg botunun ekli olduğu dosyaya girip apiyi silmen ve botu geçersiz kılmaktır.

Karar; Sloker adlı üye suçsuz, muhammet isimli üyemiz ise haksızdır. Sloker adlı arkadaş düşen hesabın hangi siteden geldiğini bilemez, sen silmediğin sürece de ona gider.

YouTube de başkalarını loglaması bizi ilgilendirmez biz buradan sorumluyuz, hesabın yt den düştüğünü düşünmüş olabilir.

Kolay gelsin, konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,538Konular
3,269,078Mesajlar
315,368Kullanıcılar
terabyteSon Üye
Üst Alt