Cpanel Subdomain Silme

Hepinize merhaba SpyHackerz Ailesi Ben İtskemalyzzle: Bu Konumda Sizlere Cpanel Subdomain Silmeyi Göstereceğim ! Merhaba Arkadaşlar. Bugün sizlere cpanelde alt etki...

Hepinize merhaba SpyHackerz Ailesi Ben İtskemalyzzle: Bu Konumda Sizlere Cpanel Subdomain Silmeyi Göstereceğim !

Merhaba Arkadaşlar. Bugün sizlere cpanelde alt etki alanlarında nasıl eklediğiniz suddomain'i nasıl silebilceğinizi anlatıcağım. yapıcağımız basit bir işlemin ardından eklediğiniz subdomain'i yani alt etki alanını silebilceksiniz. İşlemlerimize başlıyoruz.

-Bu kısımdan alt etki alanları (Subdomain) i bulup giriyorsunuz. Girdikten sonra gelen panel ekranından işlemlerinizi yapabilirsiniz.

-Bu ekran kısmından subdomainlerinizi görebilir,kaldırabilirsiniz kaldırmak için Kaldır dedikten sonra,

-Onaylama işlemi gelicektir.

-Etki alanını sil dedikten sonra subdomain silinicektir. Bu şekilde cpanel üzerinden Subdomaininizi silebilirsiniz

Krşim böyle bi konu yapma gereğini neden duydun? :D :D Cpanel zaten anlaşılamayacak bir yönetim paneli değilki.Gereksiz konular açmayalım.

Bu konu altına gereksiz konu olarak görüpte yorum atan arkadaşlar birkaç gerekli konu açında gözümüz bayram etsin

Krşim böyle bi konu yapma gereğini neden duydun? :D :D Cpanel zaten anlaşılamayacak bir yönetim paneli değilki.Gereksiz konular açmayalım.
Merhaba Alparslan Dostum Öncelikle Şunu Diyeyim Beni Yanlış Anlama !
Senin İçin Gereksiz Olabilir Neden Çünkü Sen Biliyorsun Kim Bilir Yarın Foruma Hack Öğrenmek İçin Kaç Üye Gelir
Hep Hackerler Gelmed Hack Öğrenmek İçin Gelir Ve Site Kurmak Sosyalmuhendislik Site Kurmak İçin Gerekli Bir Şeyler
Diyelim Adamın Biri Bilmiyor Yazdı Googleya örnk: Cpanel Subdomain Nasıl sılınır !!
Siz Böyle Gereksiz Yorum Yapıcağınıza Güzel Ve Sevindirecek Yorum Yaparsanız Konu Büyicek Yani Googlede Arattığında 1 Up Olsa Bile Atlar Adam Arrattığında Site Çıkıcak FOrumda Her Konu Bulunsun Her Şey Bulunsun, Lütfen Beni Yanlış Anlamayınız Eğer Sizin İçin Gereksiz Yada Çöp İse Geçiceksiniz Konu Açıyoruz Alıntı Diyorsunuz Bunu Yapıyoruz Gereksiz Diyorsunuz !

Daha güzelini sendende görmek isteriz açıkcası. Cpanel hakkında bir bilgisi olmayan kişinin, işine yarıyacak bir konu. Yorum yerine icraat görsek daha memnun kalırız.
Paylaşmamda amaç yok kardeş ben burda takılıyorum çünkü aynı tip düşüncemdeki kişiler var

131,742Konular
3,270,912Mesajlar
316,060Kullanıcılar
asiloo56Son Üye
Üst Alt