Crypto Yatırım Sitesi için ortak

Merhaba dostlar crypto yatırım sitesi yapalım istiyorum müşteriler benden domain benden hosting benden size kalan sadece script ve %25 Kar sizin. tg:@BneRaedon

Merhaba dostlar crypto yatırım sitesi yapalım istiyorum müşteriler benden domain benden hosting benden size kalan sadece script ve %25 Kar sizin.
tg:mad:BneRaedon

kardeşim sen ne yaşıyorsun cebinden 25+25 50 tl para çıkcak . geri kalanı adama bırakıyorsun zaten yatırım app source codeları çinliler yapıp satıyor adam satın almak istese bile bir ton araştırma yapıcak farzedelimki buldu sc yi alıcagı siteyi bide adama yuan lazım satın almak için uygulamalar var kayıt olcakta herşeyi çince parayı atcakta çevircekte sc yi alıcak hosting benden demişsin bildiğin hostinglere kurulmuyor o sc ler daha ayrıntısı var çince bir hosting firması vardı da adını unuttum onlara kuruluyor daha sonra bu sc ler çince hepsi arada bazılarında ingilizce görmüşlüğüm var onlarda bi boka yaramadı zamanında. bunları çinceden türkçeye çevirmen lazım bu web sitesi değilki google çeviri ile çeviresin app source code, bitane web developer lazım çevirme için hadi onuda yaptın cebinden en az bi 5k gitti bide %25 ini adammı alcak :D:D:D:D
buna anca gülerim

kardeşim sen ne yaşıyorsun cebinden 25+25 50 tl para çıkcak . geri kalanı adama bırakıyorsun zaten yatırım app source codeları çinliler yapıp satıyor adam satın almak istese bile bir ton araştırma yapıcak farzedelimki buldu sc yi alıcagı siteyi bide adama yuan lazım satın almak için uygulamalar var kayıt olcakta herşeyi çince parayı atcakta çevircekte sc yi alıcak hosting benden demişsin bildiğin hostinglere kurulmuyor o sc ler daha ayrıntısı var çince bir hosting firması vardı da adını unuttum onlara kuruluyor daha sonra bu sc ler çince hepsi arada bazılarında ingilizce görmüşlüğüm var onlarda bi boka yaramadı zamanında. bunları çinceden türkçeye çevirmen lazım bu web sitesi değilki google çeviri ile çeviresin app source code, bitane web developer lazım çevirme için hadi onuda yaptın cebinden en az bi 5k gitti bide %25 ini adammı alcak :D:D:D:D
buna anca gülerim
siteye günlük 1000-2000 dolar arasında yatırım çekebilirim. %25 gayet iyi artı olarak hosting domain ve müşteri benden adam scripti halletse 4 günde en az kazanacağı miktar 1 k dolar

Elimde kendi yazmış olduğum üyelerin kripto varlık alım satımı yapabildiği, müşteriye özel veya site gelenilde kripto paranın değerini istediğin miktarda arttırabilme veya düşürebilmeli çok fonksiyonlu, üyelerin kendi kripto cüzdanlarının olduğu yazılım mevcut. Fiyat 8000TL. icq pija45 telegram pija45 :)

131,699Konular
3,270,423Mesajlar
315,919Kullanıcılar
Üst Alt