Cyberizm Net İFşa.

Cyberizm İfşa. Şok şok cyberizmin gerçek yüzü ortaya çıktı haksız yere siteden banlandım orada baya emek veren biriydim beni istihbaratçı olmakla suçladılar eğer istihbaratçı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cyberizm İfşa.

Şok şok cyberizmin gerçek yüzü ortaya çıktı haksız yere siteden banlandım orada baya emek veren biriydim beni istihbaratçı olmakla suçladılar eğer istihbaratçı olmadığını ispat edeceksen bize Adres oturma adresi isim soyisim tel meslek yaş kimlik fotokopisi önlü arkalı ane kızlık soyadı gibi bilgileri iletirsen hesabının banını açarız diye şantaj ettiler.
Oradaki üyelerin Ayar(kenan) ve tüm üyelerin bilişim polisi olduklarını and içerek söylüyorum oraya giren üyelerin ip adresleri şifreleri ve her şeyi loglanıyor kanıtlar.

JOqmnQ.png

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Dikatli olun böyle uyanıklara karşı o ayar denilen aptalın tekki çok zeki sanıyor kendini herhalde
elimde her türlü bilgisi mevcuttur isteyene öm atarım.
Bir de hacktivismiş peh peh :D

Son düzenleme:
orospu cocuklarinin önde gidenidir bunlar , her türlü klavye delikanligigi mevcuttur forumda küfürsüz eleştiri yaparsan ana baci katip banlarlar sonra iletisim bilgilerini atarsin aramazlar ;) pembe panjur.net 'deki orospulardan sanirim.orospu evladi ayar görüyorsun bu yaziyi skype : [email protected] kız hesaplariyla sm çekmeye benzemez .

Kardeş bumu tüm bilgi dediğin?
onları da paylaşacağım merak etme
orospu cocuklarinin önde gidenidir bunlar , her türlü klavye delikanligigi mevcuttur forumda küfürsüz eleştiri yaparsan ana baci katip banlarlar sonra iletisim bilgilerini atarsin aramazlar ;) pembe panjur.net 'deki orospulardan sanirim.orospu evladi ayar görüyorsun bu yaziyi skype : [email protected] kız hesaplariyla sm çekmeye benzemez .

Kesinlikle katılıyorum. buradan da biz saydırmıyoruz o.çocuğu Ayar.
Seninle yarın bir şeyler yaparız.

Hesabımı crackle Ayar p*çi eminim bu mesajımı görmüşsündür mal mal bakarsn öyle işte.
27 yaşındaymış bununla raidcallde konuştuk 20 yaşında veledin liseli oçun teki:D
2 kere soktular indexi,gurur yok zaten gurur olsaydı bırakırdı sanalı.
Bu işler böyle yürümez reelde karşıma çıkda öyle görüşelim yiyorsa.
Hadi şimdi gel bu hesabı mı crackle ping- t yap oç:D
Şifre:eek:.ç ayar3131

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,435Konular
3,280,922Mesajlar
317,568Kullanıcılar
123h32dsSon Üye
Üst Alt