D3s beni dolandırdı :)

Rating - 0%
Gezginler ile ticaret yaparken "Escrow" kullanmaya özen gösterin, 20tl bile olsa dolandırılabiliyorsunuz.

Forum adminlerini escrow yapabilirsiniz. Geçmiş olsun.

Escrow nedir ?

Escrow aktif !
Abi gezginliği boşver bu ssde nasıl iletişim kurulmuş ona hayret ettim. Adamın profili incelenirse zaten ne bitki olduğu ortaya çıkıyor birtane düzgün mesajı yok adamın alfabesi nokta,virgül,x den ibaret

Rating - 100%
dekontu atsana pm den
akbanktan ininalime para attı ve para bana gelmedi ininal aciyim ordan para atiyim akbanktan gelen para hediye olsun dedi paran boşa gider gelen parayı bekliycem dedim ve para bana hala gelmedi iyi niyetimi suistimal ediyor umurumda değil para gelmeden işlem yapmam bankalardan atılan para ininalime hiçbir zaman gelmiyor Foruma bir girdim bu konu açılmış benim dolandirdigimdan haberim yok.
Saygilar

Rating - 100%
akbanktan ininalime para attı ve para bana gelmedi ininal aciyim ordan para atiyim akbanktan gelen para hediye olsun dedi paran boşa gider gelen parayı bekliycem dedim ve para bana hala gelmedi iyi niyetimi suistimal ediyor umurumda değil para gelmeden işlem yapmam bankalardan atılan para ininalime hiçbir zaman gelmiyor Foruma bir girdim bu konu açılmış benim dolandirdigimdan haberim yok.
Saygilar
Yazısmaları ss atar mısın

Rating - 0%
Yazısmaları ss atar mısın
Atamaz çünkü telegramdan engelledi beni:) işin aciliyetini bildiridim ve akbank dekontu attım para normalde 25 dk da geçiyormuş bu arkadaş geçmedi dedi :) dedim ki para senin olsun ininal açıp 20 daha atayım işimi hallet sonuç; engel.

Rating - 0%
Saygilar
Parayı atan kişi parayı attığı ininal barkodunu göstersin sonra para gönderilen kişinin ininal uygulamasında barkodu kontrol edilsin aynı ise işlem geçmişine bakılsın oradan belli olur gelip gelmediği.

Rating - 0%
@d3s arkadaşın mağduriyetini gider hemen saçmalık üstüne saçmalık yaşanmış para sana gelmediyse arkadaşa geri gelmiştir ki sana gelmeme gibi bir imkan yok sana para sende kalsın dediği ssleride özelden ilet yoksa banlanicaksin

Rating - 100%
@mertasjpg başka konuşmalar varsa ve dekontu at. @d3s sen de "akbanktan ininalime para attı ve para bana gelmedi ininal aciyim ordan para atiyim akbanktan gelen para hediye olsun dedi paran boşa gider gelen parayı bekliycem dedim ve para bana hala gelmedi" iddia ettiğin yazıları ve ininal son 2 hafta işlem geçmişini at

Rating - 0%
@mertasjpg başka konuşmalar varsa ve dekontu at. @d3s sen de "akbanktan ininalime para attı ve para bana gelmedi ininal aciyim ordan para atiyim akbanktan gelen para hediye olsun dedi paran boşa gider gelen parayı bekliycem dedim ve para bana hala gelmedi" iddia ettiğin yazıları ve ininal son 2 hafta işlem geçmişini at
dekontta tc var sansür çekip atıyorum

Rating - 100%

Ekli dosyalar

• Screenshot_20210831-161953_ininal.jpg
    Screenshot_20210831-161953_ininal.jpg
    69.5 KB · Görüntüleme: 13
131,576Konular
3,269,274Mesajlar
315,441Kullanıcılar
Meryem0909Son Üye
Üst Alt